НАЧАЛО Други

Крейг Райт не представи изисквания от него списък от публични биткойн адреси

ЮНИ. 24, 2019 21:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крейг Райт не представи изисквания от него списък от публични биткойн адреси

Според правният съветник на Крейг Райт, австралийския учен не успя да разкрие своите биткойн средства, както бе изискано от съдебна заповед. Девин Фрийдман от адвокатската кантора Boies Schiller Flexner направи това изявление в Twitter публикация на 21 юни.Според правният съветник на Крейг Райт, австралийския учен не успя да разкрие своите биткойн средства, както бе изискано от съдебна заповед. Девин Фрийдман от адвокатската кантора Boies Schiller Flexner направи това изявление в Twitter публикация на 21 юни.

През май месец съд в Съединените щати нареди на Райт да изготви списък на публичните си биткойн адреси от 31 декември 2013 до този момент. Фрийдман заяви, че тъй като не е спазил исканията на съда, „Райт трябва да докаже защо съдия Флорина Райнхарт не трябва да налага санкции“, като в същото време трябва да се яви пред съдия Бет Блум и „да обясни защо не бива да бъде задържан за неуважение към съда“.

Заповедта е част от продължаващо дело срещу самопровъзгласилия се Сатоши Накамото, което бе подадено от адвокатите на Дейвид Клейман.

Клейман е експерт по киберсигурност и компютърен учен, за който мнозина смятат, че е бил сред първите разработчици на биткойн, както и технологията зад актива - блокчейн.

Aдвокатите предадоха делото на съда през февруари 2018 г., като се твърди, че Райт е откраднал стотици хиляди BTC на стойност над $5 милиарда след смъртта на Клайман. Приятелите и семейството на Kлейман не са били наясно с богатството, което е натрупал и че Райт “е подправил серия от договори, за които се твърди, че прехвърля активите на Дейв към Крейг и / или контролирани от него компании.

По-рано този месец на Райт бе наредено да се яви лично за медиация, след като поиска разрешение да се яви чрез видеоконференция, твърдейки, че физическото присъствие в съдебната зала би му причинило "неоправдани трудности".

През май Райт подаде иск за авторски права в Американското ведомство за патенти и търговски марки към част от кода на Биткойн и неговата бяла книга, но правната му тежест се оспорва.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света