НАЧАЛО Други

Кредиторите на Mt. Gox актуализираха рехабилитационния план

АВГ. 3, 2018 21:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Кредиторите на Mt. Gox актуализираха рехабилитационния план

Адвокати, представляващи група кредитори на Mt. Gox неотдавна актуализира своя план за гражданска рехабилитация, според изявление направено на уебсайта на кредиторите на Mt. Gox 2-ри август.

 


В изявлението, Mt. Gox кредиторите заявяват, че са преразгледали основната политика за плана за рехабилитация от 1-ви август 2018 г. в съответствие с коментарите по предишната версия, включително и от Mt. Gox Legal кредиторите.


Актуализацията потвърди, че изплащанията ще бъдат извършени в Биткойн и Биткойн Кеш (BCH), добавяйки, че кредиторите ще бъдат върнати на съществуващите си сметки на криптови борси или на новооткрити сметки, за предпочитане от кредиторите. Съобщението добавя:

Смятаме, че е желателно BTC и BCH да бъдат изпратени на борси, в които много кредитори имат сметки или могат лесно да откриват сметки.

Ревизираната политика на Mt. Gox предложи и допълнително възстановяване на средствата в "оставащите пари", тъй като крипто-обмена "държи много пари от продажбите на BTC и BCH", които трябва да бъдат изплатени на кредиторите на BTC "след изплащане на паричните кредитори".

Актуализираният план за рехабилитация засяга и въпроса за изплащането на средства в алтернативи. Добавянето към политиката гласи, че възстановяването на BTC кредиторите в алткойнове е "нереалистично", като се цитират различните селекции на монети, изброени в крипто обмените.

Освен това, адвокатите на Mt. Gox заявяват, че продажбата на алткойнове от довереник може да доведе до спад в цените между другите, подчертавайки:

Възможно е продажбата на алткойнове от довереното лице да доведе до внезапно понижаване на цената на алткойновете и проблеми със сигурността, които могат да възникнат, ако довереникът премества алткойновете. Поради това доверителят трябва да процедира с продажбата на алткойнове с внимателно разглеждане на тези въпроси.

Изображение от 360b/Shutterstock.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Множество системи на Федералния резерв изпитаха временно прекъсване

Според уебсайта на Федералния резерв за банкови услуги, банката претърпя прекъсвания в своите услуги Check 21, Adjustments Check, FedLine Advantage, FedLine Command, FedLine Direct и FedLine Web Servi...
ФЕВ. 25, 2021 10:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Една от най-старите швейцарски банки вече предлага крипто търговия

Bordier си партнира със Sygnum Bank за инициативата, което означава, че B2B банковото решение на Sygnum е интегрирано с вътрешната инфраструктура на Bordier. Интеграцията позволява на клиентите н...
ФЕВ. 24, 2021 14:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света