НАЧАЛО Други

Кредиторите на Mt. Gox актуализираха рехабилитационния план

АВГ. 3, 2018 21:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Кредиторите на Mt. Gox актуализираха рехабилитационния план

Адвокати, представляващи група кредитори на Mt. Gox неотдавна актуализира своя план за гражданска рехабилитация, според изявление направено на уебсайта на кредиторите на Mt. Gox 2-ри август.


В изявлението, Mt. Gox кредиторите заявяват, че са преразгледали основната политика за плана за рехабилитация от 1-ви август 2018 г. в съответствие с коментарите по предишната версия, включително и от Mt. Gox Legal кредиторите.


Актуализацията потвърди, че изплащанията ще бъдат извършени в Биткойн и Биткойн Кеш (BCH), добавяйки, че кредиторите ще бъдат върнати на съществуващите си сметки на криптови борси или на новооткрити сметки, за предпочитане от кредиторите. Съобщението добавя:

Смятаме, че е желателно BTC и BCH да бъдат изпратени на борси, в които много кредитори имат сметки или могат лесно да откриват сметки.

Ревизираната политика на Mt. Gox предложи и допълнително възстановяване на средствата в "оставащите пари", тъй като крипто-обмена "държи много пари от продажбите на BTC и BCH", които трябва да бъдат изплатени на кредиторите на BTC "след изплащане на паричните кредитори".

Актуализираният план за рехабилитация засяга и въпроса за изплащането на средства в алтернативи. Добавянето към политиката гласи, че възстановяването на BTC кредиторите в алткойнове е "нереалистично", като се цитират различните селекции на монети, изброени в крипто обмените.

Освен това, адвокатите на Mt. Gox заявяват, че продажбата на алткойнове от довереник може да доведе до спад в цените между другите, подчертавайки:

Възможно е продажбата на алткойнове от довереното лице да доведе до внезапно понижаване на цената на алткойновете и проблеми със сигурността, които могат да възникнат, ако довереникът премества алткойновете. Поради това доверителят трябва да процедира с продажбата на алткойнове с внимателно разглеждане на тези въпроси.

Изображение от 360b/Shutterstock.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мениджър на фондове търси $50 милиона във финансиране чрез продажба на токени

Той ще бъде отворен както за търговци на дребно, така и за институционални участници.Фирмата ще си партнира с доставчикът на технологии и мениджър на фондове Realio за стартирането на Valentus Digital...
СЕП. 27, 2020 20:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100,000,000 души в света изполват крипто активи

През 2018, второто глобално проучване на крипто активи предполага, че броят крипто потребители с потвърдени самоличности са около 35 милиона в целия свят. От третото тримесечие на 2020 има над 191 мил...
СЕП. 26, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света