НАЧАЛО Други

Кредиторите на Mt. Gox актуализираха рехабилитационния план

АВГ. 3, 2018 21:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Кредиторите на Mt. Gox актуализираха рехабилитационния план

Адвокати, представляващи група кредитори на Mt. Gox неотдавна актуализира своя план за гражданска рехабилитация, според изявление направено на уебсайта на кредиторите на Mt. Gox 2-ри август.


В изявлението, Mt. Gox кредиторите заявяват, че са преразгледали основната политика за плана за рехабилитация от 1-ви август 2018 г. в съответствие с коментарите по предишната версия, включително и от Mt. Gox Legal кредиторите.


Актуализацията потвърди, че изплащанията ще бъдат извършени в Биткойн и Биткойн Кеш (BCH), добавяйки, че кредиторите ще бъдат върнати на съществуващите си сметки на криптови борси или на новооткрити сметки, за предпочитане от кредиторите. Съобщението добавя:

Смятаме, че е желателно BTC и BCH да бъдат изпратени на борси, в които много кредитори имат сметки или могат лесно да откриват сметки.

Ревизираната политика на Mt. Gox предложи и допълнително възстановяване на средствата в "оставащите пари", тъй като крипто-обмена "държи много пари от продажбите на BTC и BCH", които трябва да бъдат изплатени на кредиторите на BTC "след изплащане на паричните кредитори".

Актуализираният план за рехабилитация засяга и въпроса за изплащането на средства в алтернативи. Добавянето към политиката гласи, че възстановяването на BTC кредиторите в алткойнове е "нереалистично", като се цитират различните селекции на монети, изброени в крипто обмените.

Освен това, адвокатите на Mt. Gox заявяват, че продажбата на алткойнове от довереник може да доведе до спад в цените между другите, подчертавайки:

Възможно е продажбата на алткойнове от довереното лице да доведе до внезапно понижаване на цената на алткойновете и проблеми със сигурността, които могат да възникнат, ако довереникът премества алткойновете. Поради това доверителят трябва да процедира с продажбата на алткойнове с внимателно разглеждане на тези въпроси.

Изображение от 360b/Shutterstock.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света