НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Краткосрочните перспективи на Биткойн са притеснителни

ОКТ. 15, 2019 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Краткосрочните перспективи на Биткойн са притеснителни

Брайън Кели, голям привърженик на Биткойн и изпълнителен директор на крипто инвестиционната компания BKCM, казва, че е загрижен за краткосрочните перспективи на Биткойн.

В последния епизод на “Fast Money”, Кели обяснява защо внимателно наблюдава броя на новите адреси, създадени в BTC мрежата.


"Това, което ме тревожи за Биткойн в момента е, че не виждаме ръст на адреси. Причината да ги следя е, защото това е основата. Това са новите пари. Така че наистина е важно да видим този растеж на адреси.

Случващото се е, че Биткойн се търгува точно със злато за първи път, откакто започнах да говоря за това, през 2013 г. Макро играчите и други инвеститори всъщност използват Биткойн като валутен хедж. Това започва да се случва, но е и чиста спекулация. Трябва да видим каква част от купувачите влизат. Някои истински купувачи.”


Въпреки че той играе безопасно, Кели смята, че в близко бъдеще Биткойн ще скочи по-високо в даден момент от текущия цикъл.


” ...последният етап от ралито обикновено е доста голям и мощен...

Това е перфектната буря за Биткойн. Имате няколко валути по целия свят, които се сриват, като едновременно с това, институционалните инвеститори всъщност приемат този клас активи. Така че комбинацията от тези две неща е насочила всички пари към BTC. Ето защо криптовалутата постигна толкова по-добри резултати в тази среда.”


Крипто анализаторите следят дали хората в Аржентина инвестират в Биткойн, след като песото падна с 15% спрямо долара в понеделник. “Dovey Wan”, основател на инвестиционната компания за криптовалути “Primitive Ventures”, отбелязва, че Биткойн се търгува с висока премия в страната.


Междувременно, икономистът Алекс Крюгер подчертава обема на BTC в Аржентина на партньорската борса LocalBitcoins, която миналата седмица се понижи до общо 23 BTC.


“Човек може да посочи непрекъснато нарастващите обеми на LocalBitcoins. Обемът обаче нараства само в ARS изражение, поради обезценяването на песото. Всъщност намалява постоянно и регистрира само 23 Биткойна миналата седмица.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Goldman Sachs ще обсъждат Биткойн с институционалните си клиенти

Той каза, че на 27-ми май, банковият гигант Goldman Sachs ще проведе конферентен разговор с клиентите си инвеститори, като се е обсъждал Биткойн.  В рамките на разговора, високопоставени в банката ли...
МАЙ. 27, 2020 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо може да предстои сериозен възход при Биткойн

Както отбеляза Филип Суифт, създател на мониторинговия ресурс ‘Look Into Bitcoin’, данните сочат, че 60% от цялото предлагане на Биткойн не се е движило от повече от година.  Последният път когато ...
МАЙ. 27, 2020 22:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн отново тества $ 9,000 - какво да очакваме?

BTC все още не се е възстановил от дъното си на $ 8,600, но $ 9,000 остава важно психологическо ниво, което редица анализатори следят. Според ресурса за следене на крипто деривати Skew.com, прибл...
МАЙ. 26, 2020 15:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и SpaceX са ключови за бъдещето на човечеството

Според Пишевар, който е бил ранен инвеститор в такива гиганти като Uber и Airbnb, това са двете ключови иновации за бъдещето на човечеството.Отвеждането на хора на МарсВ едно от своите интервюта, амер...
МАЙ. 27, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света