НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Краткосрочните перспективи на Биткойн са притеснителни

ОКТ. 15, 2019 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Краткосрочните перспективи на Биткойн са притеснителни

Брайън Кели, голям привърженик на Биткойн и изпълнителен директор на крипто инвестиционната компания BKCM, казва, че е загрижен за краткосрочните перспективи на Биткойн.

В последния епизод на “Fast Money”, Кели обяснява защо внимателно наблюдава броя на новите адреси, създадени в BTC мрежата.


"Това, което ме тревожи за Биткойн в момента е, че не виждаме ръст на адреси. Причината да ги следя е, защото това е основата. Това са новите пари. Така че наистина е важно да видим този растеж на адреси.

Случващото се е, че Биткойн се търгува точно със злато за първи път, откакто започнах да говоря за това, през 2013 г. Макро играчите и други инвеститори всъщност използват Биткойн като валутен хедж. Това започва да се случва, но е и чиста спекулация. Трябва да видим каква част от купувачите влизат. Някои истински купувачи.”


Въпреки че той играе безопасно, Кели смята, че в близко бъдеще Биткойн ще скочи по-високо в даден момент от текущия цикъл.


” ...последният етап от ралито обикновено е доста голям и мощен...

Това е перфектната буря за Биткойн. Имате няколко валути по целия свят, които се сриват, като едновременно с това, институционалните инвеститори всъщност приемат този клас активи. Така че комбинацията от тези две неща е насочила всички пари към BTC. Ето защо криптовалутата постигна толкова по-добри резултати в тази среда.”


Крипто анализаторите следят дали хората в Аржентина инвестират в Биткойн, след като песото падна с 15% спрямо долара в понеделник. “Dovey Wan”, основател на инвестиционната компания за криптовалути “Primitive Ventures”, отбелязва, че Биткойн се търгува с висока премия в страната.


Междувременно, икономистът Алекс Крюгер подчертава обема на BTC в Аржентина на партньорската борса LocalBitcoins, която миналата седмица се понижи до общо 23 BTC.


“Човек може да посочи непрекъснато нарастващите обеми на LocalBitcoins. Обемът обаче нараства само в ARS изражение, поради обезценяването на песото. Всъщност намалява постоянно и регистрира само 23 Биткойна миналата седмица.”

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ще видим ли Биткойн ETF скоро?

Те вярват, че подобен инструмент ще катализира масовия приток, стартирайки най-големия бичи пазар на BTC досега. Въпреки че, последните няколко години не бяха твърде добри по отношение на перспективит...
НОЕ. 16, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да продължи спада си според сигнала на един индикатор

Графика на “average spent output lifespan” на Биткойн (ASOL) е била гладка в продължение на 250 дни.Според Рафаел Шулц-Крафт, скокът е знак, че търговците може да преместват BTC на борси, за да взе...
НОЕ. 16, 2019 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

По време на интервю за шоуто на CNBC “Street Signs Asia” от 15-ти ноември, Лий твърди, че криптовалутите “са активи с мрежова стойност” - и споделя тази характеристика с най-успешните технологични акц...
НОЕ. 15, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн биковете очакват обрат в тяхна полза

Крипто търговецът “@themooncarl”, с над 70,000 последователи на своя YouTube канал, съобщи някои положителни новини за Биткойн инвеститорите и търговците, тъй като подчертаният модел предполага пре...
НОЕ. 15, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света