НАЧАЛО Други

Kraken твърди, че слуховете за затваряне и уволнения в Халифакс са неверни

СЕП. 9, 2018 19:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Kraken твърди, че слуховете за затваряне и уволнения в Халифакс са неверни

Крипто света бе разтърсен от новината за закриването на Kraken офиси в Халифакс, Канада.


Докладът за пръв път се появи на Reddit и после в Twitter.


Първият потребител на Reddit, който пусна новината, заяви, че Kraken току-що е "уволнил стотици хора в отговор на пробив в сигурността" в офиса на 60 Highfield Park. Според друг потребител в офиса е имало размирици с частна охрана, които са придружавали хората вън от сградата.

Докато коментира същия въпрос, друг потребител, който твърди, че е запознат със ситуацията, настоява персоналът е бил информиран за закриването на офиса по време на задължителна среща в 10 часа. Причината е, че компанията е трябвало да намали оперативните разходи поради ниските обеми на търговия и поддръжка. В доклада се споменава план за откриване на нови офиси в Азия като друга причина за предполагаемото затваряне.

Представителите на съпорт отдела на Kraken обаче опровергаха докладите, като заявиха, че са неоснователни. В редица публикации в Twitter те отричат ​​появата на нарушение на сигурността или закриването на техните офиси.

Една от публикациите заяви: "Можем да потвърдим, че не спираме операции на определено място и няма нарушение на сигурността. Всичко е наред."


Дим без огън?


Дали нещо се случва в Kraken, за което не искат търговците да знаят? В началото на годината борсата заяви пред Business Insider, че планира да привлече 800 нови служители. През април обаче тя изтегли своите търговски услуги от Япония, позовавайки се на високи оперативни разходи.

Мястото на Kraken по обем се е сменило от 14-то до 11-то според coinmarketcap.com, с обем на търговията от 274 милиона долара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света