НАЧАЛО Прессъобщения

Коя криптовалута може да спечели най-много през 2023 г. – Uniswap, Near Protocol или Bitcoin Spark?

ноември 11, 2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коя криптовалута може да спечели най-много през 2023 г. – Uniswap, Near Protocol или Bitcoin Spark?

Монети като Uniswap, Near Protocol и Bitcoin Spark показаха бичи сигнали непосредствено след като се появи мнението, че бичият пазар може и да е започнал.

Кой от тези три алткойна обаче ще завърши бичия пазар с най-големи печалби? Нека да видим какво казват експертите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Посетете Bitcoin Spark ICO, за да имате втори шанс за ранно присъединяване към Bitcoin

Uniswap ще трансформира DeFi с V4, колко високо може да стигне UNI?

Борсата Uniswap последователно разширява границите на възможното в пространството на децентрализираните финанси (DeFi). Характеристиките на Uniswap я превърнаха в най-използваната децентрализирана борса (DEX) в крипто пространството.

Сега Uniswap се стреми да я доразвие с пускането на своя протокол V4. V4 включва пулове, които имат за цел да променят начина, по който взаимодействаме с ликвидността на Uniswap. Цената на Uniswap се бореше през 2023 г., доскоро, когато криптопазарът обърна движението на цената на UNI в бичи посока.

Графиката на цената на Uniswap също се превърна в бича, като се увеличи с повече от 12%. WuBlockchain публикува доклад за пускането на v4 и е оптимистично настроен за перспективите му. Следващата ценова цел за Uniswap е $5. Пробив над това ниво може да доведе до рали на UNI.

Ралито на Near Protocol, подкрепено от партньорството с Nym

NEAR Protocol обяви стратегическо партньорство с Nym Technologies. Nym е подкрепена от Binance Labs и a16z и ще работи за подобряване на поверителността на Near Protocol. Това партньорство подобри представянето на цената на монетата NEAR.

На месечната графика цената на Near Protocol се е увеличила с 30%. В резултат на това токенът Near се повиши до съпротивата от $1.50. Въпреки това Near Protocol срещна трудности да пробие над това ниво и се върна обратно до $1.47.

Въпреки това анализаторите на криптопазара все още остават оптимистично настроени по отношение на прогнозите си за цената на Near Protocol. Тъй като според мнозина пазарът навлиза по-дълбоко в бичата фаза, прогнозите са NEAR да пробие над нивото от $2. Прогнозата за цената на Near Protocol в бичия пазар е $3.5.

Прогнозите са, че Bitcoin Spark може да оглави следващото рали на крипто пазара

Bitcoin несъмнено ще играе значителна роля в следващия крипто бичи пазар. До 2024 г. се прогнозира, че флагманската криптовалута може да достигне нов исторически връх поради халвинг събитието и възможността за одобрение на спот ETF. Очаква се, че Bitcoin Spark ще завърши пазарния възход с още по-големи печалби.

Освен това има бичи прогнози за Bitcoin Spark поради неговите иновативни нови функции. Bitcoin Spark е интегрирала функционалността на смарт договорите в изходните кодове на Биткойн. По този начин разработчиците могат да създават и внедряват децентрализирани приложения и DAO в мрежата.

Наличието на DeFi екосистема в Bitcoin Spark ѝ дава повече възможности за развитие в сравнение с оригиналната Bitcoin мрежа.

Мрежата Bitcoin Spark е създадена, за да бъде по-бърза и по-ефективна от Bitcoin, за да се справи с изискванията на dApps и екосистемата DeFi. С огромното пространство за растеж, анализаторите оцениха Bitcoin Spark като една от най-добрите нови криптовалути, която може да наблюдавате.

Проектът стартира чрез предварителна продажба на криптовалута, за да даде на инвеститорите още една възможност да се докоснат до ранните дни на Bitcoin.

Bitcoin Spark вече е в деветия си етап, в който BTCS се търгува на цена от $3.50. Крипто анализаторите обаче прогнозират рали до $45 за BTCS в следващия крипто бичи пазар.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.