НАЧАЛО Други

Копаене на криптовалути със StormGain: Услугата обслужваща милиарди потребители на смартфони

ЮНИ. 18, 2021 22:03 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Копаене на криптовалути със StormGain: Услугата обслужваща милиарди потребители на смартфони

Понятието за копаене на криптовалути има донякъде негативна конотация днес. Много хора го смятат за загуба на електричество, тъй като изисква специален и скъп хардуер.

Но ако това вече не трябва да е така и всеки може да копае криптовалута със своя смартфон?


Равни възможности за добив за всички със StormGain


В настоящия пейзаж на копаене на криптовалути има неравенство, което чака да бъде разрешено. Да предположим, че човек няма достъп до евтина / възобновяема електроенергия или до предварително финансиране на устройства за майнинг. В този случай няма да е лесно да играете някаква значима роля в тази индустрия. 


Този "изкривен" характер на копаенето на криптовалути е проблем, който изглежда нараства с времето. Дошъл е моментът да бъде представено решение, което прави крипто копаенето по-достъпно и привлекателно за милиардите потребители на смартфони.


Копаенето чрез облачни услуги бързо набира популярност в този индустриален сегмент. Не е задължително облачното копаене да е начина, а по-скоро използването на силата на смартфоните. Решението на StormGain прави лесно и достъпно да се впуснете в копаенето на криптовалути. 


Няма нужда да се притеснявате за логистика, хардуер, електричество или нещо друго. Вместо това той е изцяло базиран на мобилни устройства.


Едно препятствие за преодоляване е липсата на прозрачност и коректност в индустрията за добив чрез облачни услуги. В резултат на това много доставчици твърдят, че предлагат висока възвръщаемост, но не могат да отговорят на очакванията. 


Чрез своето мобилно решение за облачно копаене StormGain позволява на потребителите директно да копаят крипто активи. Чрез свързване с отдалечени облачни сървъри, безрисково и удобно решение за добив, което остава несравнимо с другите доставчици на пазара днес.


Получаването на достъп до решението на StormGain е възможно чрез смартфон или настолен компютър. Процесът на регистрация е бърз, лесен и без излишни занимавки. С потенциални печалби до 0,0318 BTC на ден - еквивалентни на $1,275 - от съществено значение е този процес да бъде възможно най-ясен. 


След като акаунтът бъде потвърден, потребителите могат да копаят Биткойн веднага. Решението за копаене на StormGain няма влияние върху самото представяне на смартфона, създавайки безпроблемно изживяване.


За да изтеглят и обменят своите крипто активи чрез StormGain, те трябва да достигнат прага на печалба от 10 USDT. Не е възможно да изтеглите печалби без първо да търгувате, но човек може да премести цялата печалба, генерирана чрез търговия, от сметката си по всяко време без ограничения. 


Няма комисионна за търговия и обмен за всички потребители. Освен това платформата предоставя всички стандартни и усъвършенствани инструменти, включително закупуване на крипто активи на базата на фиат.


Нищо от това не би било възможно без силни партньорства. StormGain работи с Blockchain Association в рамките на финансовия регулатор на Великобритания, футболен клуб Лацио и много други. 


В резултат на това търговският продукт е надминал 30-дневния обем от $6 милиарда, с любезното съдействие на десетки хиляди световни търговци. StormGain е и най-добрият доставчик на лихвени проценти за криптотърговци от CoinMarketCap, допълнително подобрявайки пазарните позиции на проекта.


Интригуващ аспект на Stormgain е как се изчисляват възнагражденията му за добив. Чрез директно свързване на наградите с обема на търговията на потребителя се създава интригуваща корелация. 


Тези, които търгуват по-голям обем, могат да спечелят по-добри награди от добива. Активността в платформата може значително да повлияе на потенциала за печалба, било като търговец, миньор или и двете. Увеличаването на обема на търговия и скоростта на копаене е относително лесно, тъй като е възможно да се търгува с до 200x ливъридж.


Като допълнителна функция, търговците могат да използват сигнали за търговия с криптовалута. Със сигнали за 'рентабилност' и 'вероятности' търговците могат да вземат добре образовани решения за това кои сигнали да следват. 


Всеки сигнал за търговия има опции 'стоп загуба' и 'вземане на печалба' и опции за 'увеличаване' и 'автоматично увеличаване' за подобряване на нечия пазарна позиция, ако тенденцията е благоприятна. Потребителите могат също да планират своите сделки чрез бот в Telegram.


За StormGain


Като част от своите услуги StormGain ефективно премахва всички бариери за навлизане на пазара за добив. Следователно вече няма нужда да инвестирате в скъпи чипове за добив, които заемат място, вдигат шум и консумират електричество. 


Договорните цени по своята същност са малки, така че текущите инвестиции могат да доведат до значителни печалби в дългосрочен план. Тъй като услугата за копаене на Биткойн е лесно достъпна чрез облака, достъпът до нея чрез настолни и мобилни устройства не може да бъде по-лесен, без да се включват хардуер и времеви инвестиции.


ТАЗИ СТАТИЯ Е СПОНСОРИРАНА И НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ИНВЕСТИЦИОНЕН СЪВЕТ, КАКТО Е УПОМЕНАТО В ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА CRYPTODNES.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (8)
Изкажете мнение
Още Други новини

Играчите на крипто слотове ще вземат у дома хиляди от Winz.io Treasure Island Adventure

Winz.io, едно от най-големите крипто казина в интернет, раздава стотици безплатни завъртания и хиляди USDT награди по време на промоцията си Treasure Island Adventure. Играчите се надпреварват да...
АВГ. 4, 2021 19:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Arca стартира нов крипто фонд

В съобщение за пресата, публикувано на 2-ри август, фирмата за управление на дигитални активи Arca обяви, че е стартирала „Arca Digital Yield Fund“, активно управляван фонд за приходи. Целта на фонда ...
АВГ. 4, 2021 22:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Следващият хард форк на Етериум се очаква в четвъртък

„Актуализацията London е планирана да бъде пусната на живо на Етериум през август 2021 г., на блок 12,965,000“, пише Ethereum.org. „Тя ще въведе EIP-1559, който реформира пазара на такси за транзакции...
АВГ. 4, 2021 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google отменя забраната за крипто реклами

Google премахва забраната за криптоАктуализацията гласи, че борсите за криптовалути и портфейлите, насочени към потребители в САЩ, ще имат право да рекламират своите продукти, ако отговарят на определ...
АВГ. 4, 2021 13:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света