НАЧАЛО Други

Конвертиране на крипто във фиат без KYC изисквания

ФЕВ. 22, 2019 10:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Конвертиране на крипто във фиат без KYC изисквания

Крипто портфейла MyEtherWallet (МОСВ) в сътрудничество с крипто-финансовата компания Bity пускат платформа за конвертиране на криптовалута във фиат без изискванията за Know Your Customer (KYC). MEW обявиха новината в блог пост, публикуван на 20-ти февруари.


Според съобщението, потребителите на портфейла MEW V5 вече могат да обменят до 5,000 швейцарски франка ($ 4,995) в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) за евро и швейцарски франкове, без да преминават през изискванията за KYC в портфейла. Потребителите могат да извършват обмен от всяка част на света.

Процедурата на KYC позволява на организациите да проверяват самоличността на своите клиенти преди или по време на работа с тях. Бизнесите могат да преценят дали техните клиенти са замесени в незаконни дейности като пране на пари или корупция.

За да използвате така наречената опция "Изход-към-Фиат", клиентите трябва да избират целевите дигитални и фиатни валути в dash board-а на портфейла. Освен това, потребителите ще бъдат помолени да предоставят някои лични данни, включително техния телефонен номер, банкови данни, официално име на банковата им сметка и адреса за фактуриране, необходим за целите на спазването.

Засилената неприкосновеност на личния живот и анонимността на криптовалутите винаги са били свързани от правителствата и регулаторните органи с незаконните дейности и с възможността за пране на пари. Миналия месец, Администрацията на киберпространство в Китай (CAC) въведе нови правила за фирмите, които работят в страната.

Указанията на САС изискват от блокчейн стартъпите да позволят на властите да получат достъп до съхранени данни и да въведат процедури за регистрация, които да изискват лична карта или мобилни номера от техните потребители. Освен това те ще бъдат задължени да контролират цензурирана информация, която е забранена съгласно действащото китайско законодателство.

През април 2018 г., Amazon Technologies, Inc. получи патент за пазар за поточно предаване на данни, който би позволил комбинирането на множество източници на данни, като по този начин позволява проследяването на сделките с криптовалути в реално време и участващите потребители. Това по същество би довело до де-анонимизиране на транзакции, включващи Биткойн , Етериум или всяка друга криптовалута.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wix ще приема крипто плащания чрез партньорство с BitPay

Wix вече ще започне да приема Биткойн и други криптовалути в своята платформа. Това вече ще позволи на търговците на Wix да приемат до 12 криптовалути, включително Биткойн Кеш, Dogecoin, XRP, Етериум,...
ОКТ. 15, 2021 11:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света