НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Конкурент на Етериум се бори с Dogecoin и Shiba Inu за 10-та позиция в класациите

НОЕ. 22, 2021 15:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Конкурент на Етериум се бори с Dogecoin и Shiba Inu за 10-та позиция в класациите

Конкурент на Етериум надмина Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) по пазарна капитализация и сега е 10-ият по големина крипто актив.

След сериозен възход, Avalanche (AVAX) достигна пазарна капитализация от $30.03 милиарда, следвана отблизо от $29.6 милиарда на DOGE. SHIB сега е зад DOGE с пазарна капитализация от $24.8 милиарда.


Възходът на AVAX следва новината, че Ava Labs, компанията зад платформата за смарт договори, влезе в стратегическо партньорство със счетоводната къща Deloitte, която предоставя счетоводни услуги за повечето компании от Fortune 500.


Сделката позволява на Deloitte да използва блокчейна Avalanche в новата си платформа за възстановяване при бедствия Close As You Go (CAYG), която е създадена, за да рационализира процесите на обезщетения за жертви на природни бедствия.


AVAX показва силни мрежови ефекти и степен на приемане. Avalanche вече има 99,400 активни адреса на ден, което е експоненциално увеличение от само 1,890 на 1-ви август.Месечните активни адреси също нараснаха от само 90,565 през август до 471,785 през ноември. През януари броят бе 3,382.
Avalanche използва консенсусен механизъм за доказателство за залог, който награждава притежателите на AVAX, които заключват своите токени, за да помогнат за захранването на мрежата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Вече можеш да си купиш Lamborghini с Shiba Inu (SHIB)


Мрежата потвърждава транзакциите за броени секунди и е напълно съвместима с пакета за разработка на Етериум, което позволява на разработчиците лесно да пренасят проекти в мрежата.


През септември Avalanche обяви кръг на финансиране от $230 милиона, воден от Polychain и Three Arrows Capital, с инвестиции от R/Crypto Fund, Dragonfly, CMS Holdings, Collab+Currency и Lvna Capital.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света