НАЧАЛО Други

Компанията зад Louis Vuitton разработва DLT проект

МАР. 26, 2019 19:07 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Компанията зад Louis Vuitton разработва DLT проект

Според съобщенията, френският гигант за луксозни стоки Moët Hennessy Louis Vuitton SE (LVMH) работи с ConsenSys и Microsoft Azure, за да разработи платформа за проследяване на продуктите си.


Именувана AURA, платформата, която е базирана на блокчейн, е планирана да бъде пусната през май или юни 2019 с две големи дъщерни дружества LVMH: Louis Vuitton и Parfums Christian Dior.

Louis Vuitton е френска модна къща, основана през 1854 и известна със своето лого LV, а Parfums Christian Dior е парфюмерийната и козметична линия на другата френска модна къща Christian Dior.

Според доклада, платформата AURA е базирана на Quorum, който се изпълнява на блокчейна Eтериум.

В началния етап се очаква AURA да докаже автентичността на луксозните продукти на LVMH, като позволи проследяването на произхода до мястото на продажба, съобщи анонимен източник, запознат с въпроса. На следващия етап, компанията възнамерява да проучи защитата на творческата интелектуална собственост, както и ексклузивните оферти, събития за клиенти и анти-рекламни измами, разкри източникът.

За да достави платформата, задвижвана от блокчейн, LVMH събра екип, работещ на пълен работен ден, който работи по проекта AURA повече от година, за което се твърди, че действа с организацията за разработване на блокчейн, ConsenSys и облачната услуга Microsoft Azure.

След успешният старт на AURA, проектът се планира да бъде разширен до други марки на LVMH, както и в крайна сметка до техните конкуренти.

Наскоро, UPS обявиха пускането на блокчейн платформа, за да подобрят търговските вериги за доставки. Озаглавен Inxeption Zippy, новият блокчейн проект е разработен заедно с технологичната компания за електронна търговия Inxeption и има за цел да подобри системата за дистрибуция на продукти, както и да проследи цялата верига на доставки от списъка на продуктите, до доставката.

По-рано днес, 130-годишната компания за алкохолни напитки William Grant & Sons, обявиtron g>, че еднa от техните марки ще проследява своето уиски на блокчейн, за потвърждение на неговия произход.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Newegg официално потвърдиха, че ще приемат плащания в Shiba Inu (SHIB)

Съобщението беше направено в загадъчния туит, публикуван от официалния акаунт в Twitter на криптовалутата и ръководителя на проекта Шитоши Кусама.Coming soon to Newegg...$SHIB https://t.co/[email protected]
НОЕ. 27, 2021 14:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Adidas Originals обяви партньорство с Coinbase

"Партнирахме си с @Coinbase.", написаха Adidas Originals в туит в сряда.  We’ve partnered with @coinbase. Probably nothing.— adidas Originals (@adidasoriginals) November 24, 2021Coinbase потвърди парт...
НОЕ. 27, 2021 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света