НАЧАЛО Други

Колко ще ви струва да пуснете своя собствена криптовалута през BinanceChain?

ФЕВ. 11, 2019 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Колко ще ви струва да пуснете своя собствена криптовалута през BinanceChain?
Наскоро, главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао, заяви, че предстоящата децентрализирана борса (DEX), BinanceChain, ще таксува огромна сума пари, като се говори, че ще е около $100 000 за добавяне на нови токени.

Таксата за регистрация в размер на $100 000 е за ограничаване на спам проекти и измами


Джао извести за това в скорошно негово включване на живо, където отговаря на всякакви въпроси. Главният изпълнителен директор съобщи, че BinanceChain ще публикува само потвърдени проекти и няма да бъдат допускани проекти за спам или измама. Един от начините да се гарантира това е да се зареди прекомерна сума, близка до $100 000 за регистрация. По този начин само платформата и токените със силна финансова подкрепа ще бъдат добавени на платформата.

Джао обаче намекна, че цената ще се намали с времето, за да направи място за по-обещаващи проекти. Въпреки това, главният изпълнителен директор ясно посочи, че намалена цена за регистрация все още няма да означава, че борсата ще добавя лоши проекти.

Първоначално BinanceChain ще бъде частично децентрализиран


Мнозина обаче се възползват от тези високи такси за регистрация и има твърдения, че платформата не е “напълно” децентрализирана. Това произтича от факта, че борсата все още има пълна свобода на действие, когато става въпрос за изброяване на токен. Също така, Джао каза, че първоначално броят на валидаторите за консенсус в мрежата на DEX ще бъде малък. Той също така заяви, че testnet-а ще започне с 11 валидаторни възли.

При влизане в експлоатация ще се използват услугите на хора, които могат да изпълняват много бързo валидатори ще бъдат назначени и че възлите ще бъдат избрани чрез техните близки партньори.

Самият главен изпълнителен директор също така потвърди, че екипът на Binance ще има голямо влияние върху мрежата в ранните ѝ етапи. В резултат на това се очаква обменът да бъде „по-централизиран“ в сравнение с други мрежи.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

Augur, peer-to-peer пазарна платформа за прогнозиране, ще пуска своята основна мрежа на 9 юли в 11:01 часа PST. Платформата е събрала 5,5 милиона долара през 2015 г., като са предложили своя токен REP...
ЮЛИ. 9, 2018 16:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Western Union ще използват блокчейна на Stellar Lumens

Western Union са известни като една от най-достъпните мрежи за парични преводи. През изминалата година те търсят нови начини за подобряване на услугите и спестяване на време, и пари на клиентите. Търс...
МАР. 23, 2019 18:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ledger пуска ново устройство с Bluetooth

Ledger, доставчикът на хардуерни крипто портфейли, обяви в понеделник издаването на Nano X, подобрение на предишното флагманско устройство, Nano S. Ledger Nano X добавя Bluetooth, повишена сигурност и...
ЯНУ. 7, 2019 11:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск пусна tweet за Биткойн, след което му заключиха профила

Илон Мъск, основателят на Tesla и SpaceX, е написал tweet за "биткойн". След като изрази любовта си към аниме в около 22:30 UTC вчера, Елон Мъск публикува друг tweet скоро след това. В картинката имаш...
ОКТ. 29, 2018 13:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света