НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Колко дълго ще продължи бичия пазар?

МАЙ. 28, 2019 14:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Колко дълго ще продължи бичия пазар?

Биткойн може да влезе в бичи пазар, който да продължи една или две години, според Антъни Помплиано, главен изпълнителен директор на Morgan Creek Digital.


По време на интервю за CNBC, на 14-ти май 2019 г., Помплиано потвърди, че нито Биткойн, нито доларът са свързани с нещо.Като се има предвид, че за разлика от това, факторите на стойността на всички акции и всеки друг актив са свързани с нещо, като печалба, БВП, лихвени проценти и т.н.

Мнозина обаче не смятат, че доларът е толкова независим, колкото най-популярната криптовалута в света. Например, потребител на Twitter Шарл Брун отбеляза следното:
Нека да не сме напълно заблудени. Доларът е обвързан с правителството на САЩ и цялата му военна и икономическа мощ.

По време на същото интервю за CNBC, Помплиано посъветва инвеститорите да заложат на BTC. Той акцентира колко е важно да го имат в своето портфолио, заради това, че “Биткойн е не-корелиран актив с асиметрична възвръщаемост".

Помплиано смята също така, че биковете се връщат на пазара. Биткойн борсите вече виждат високи обеми, като фючърсите достигат 1,2 милиард долара. Междувременно инвеститорите на дребно и финансовите институции, като Fidelity, се връщат обратно в крипто пазара.

В допълнение към това, търговската война между САЩ и Китай също помага да се повиши стойността на BTC.

В резултат на това Помплиано казва:
Ние достигнахме дъното на мечия пазар и сега влязохме в бичия. Няма да се изненадам, ако видим бичи пазар с продължителност от 2 или 3 години.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Fidelity пускат спот Биткойн ETF тази седмица

Стартиране на ETFFidelity е мултинационална корпорация за финансови услуги, която е създадена през 1946 г. и остава една от най-големите компании за управление на активи в света с $4.9 трилиона AUM (а...
ДЕК. 1, 2021 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит премести почти $1 милиард в BTC

Whale Alert за първи път съобщи за транзакция между два неизвестни портфейла във вторник сутринта. Отделен неизвестен портфейл също получи по-малко от 0.002 BTC от изпращащия портфейл.🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 ...
ДЕК. 1, 2021 12:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания за трилиони стартира европейски спот Биткойн ETP

Invesco, американски инвестиционен посредник с управлявани активи от $1.3 трилиона, си партнира с доставчика на крипто индекси CoinShares, за да пусне първия си европейски борсово търгуван продукт (ET...
ДЕК. 1, 2021 10:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн 'дори не е близо до върха си', твърди крипто ветеран

Той е на това мнение дори след като активът рязко падна от новата си най-висока стойност за всички времена над $69,000 по-рано този месец.В ново интервю за CNBC бившият главен изпълнителен директор на...
ДЕК. 1, 2021 08:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света