НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Колко Биткойн притежава Майк Новограц?

МАЙ. 14, 2021 16:02 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Колко Биткойн притежава Майк Новограц?

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц, милиардер, активен в пространството на цифровите активи, казва, че до 85% от неговата нетна стойност е в криптовалути.

В интервю за New York Magazine от Intelligencer, публикувано днес, Новограц каза, че макар да е имал приблизително 30% от нетната си стойност в крипто, започвайки от бичия пазар от 2017 г., неотдавнашните скокове на цената в крипто пространството са увеличили оценката на неговите притежания. В резултат на това “до 85 процента” от нетната стойност на милиардера инвеститор е във флагманската криптовалута. 

 

Според Bloomberg, Новограц се оценява на 6,25 милиарда долара към 12-ти май, което означава, че неговото крипто състояние може да е на стойност от около 5,3 милиарда долара.

 

Тази оценка би трябвало да включва личните притежания на Новограц и потенциалната собственост на криптофирми - Galaxy Digital обяви миналата седмица, че ще придобие институционален крипто попечител и оператор на портфейли BitGo за 1,2 милиарда долара. Главният изпълнителен директор добави, че макар да е HODL-ър, начинът му на живот прави възможни такива инвестиции:

 

Имам достатъчно късмет, че имах богатство извън крипто богатството. Аз съм толкова с толкова бичи сантимент, с колкото синаги съм бил. Но виждам много хора, които са преминали от един начин на живот до възможността наистина да променят живота си. И аз съм [им напомням], момчета, бъдете предпазливи, вземете малко от масата. 

 

Не е ясно какъв ефект може да е имала скорошната волатилност както в Биткойн, така и в Етериум върху притежанията на Новограц. Цената на много криптовалути падна внезапно, тъй като Илон Мъск обяви, че Tesla ще прекрати подкрепата си за покупки на превозни средства с BTC. Този спад предшества Bloomberg, който съобщава, че Binance бива разследван както от Министерството на правосъдието на САЩ, така и от данъчните.

 

Докато Новограц прогнозира, че ETH ще достигне цена от $5,000, токенът наблюдава подобен спад като този на BTC, като през последните 24 часа uspq da stigne $3,549.

 

Последните пет месеца някак разтърсиха нашите светове по отношение на това какъв процент от нашата нетна стойност е в крипто,“ каза главният изпълнителен директор на Galaxy Digital.

 

“Крипто има ход, който е ход веднъж na поколение. И мисля, че хората трябва да разберат, че няма да се случва отново и отново.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн тръгна надолу, дали MicroStrategy ще купят дъното?

Днес най-голямата криптовалута по пазарна капитализация отчете голям спад от над 5%, като се понижи от нивото от $37,531 до $35,046 според данни от CoinMarketCap.Биткойн загуби почти $2,000 в рамките ...
ЮНИ. 12, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джак Дорси предполагаемо ще интегрира Lightning Network в една от компаниите си

В петък Джак Дорси отговори на въпрос на потребителя на Twitter Deyonté, който поиска Дорси да интегрира LN в Twitter или BlueSky - децентрализираната социална мрежа, която се разработва от Twitter от...
ЮНИ. 12, 2021 16:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Поредният милиардер иска да инвестира в крипто

Моелис, основателят на инвестиционно-банковото дружество Moelis & Company, разкри намерение да проучи и инвестира в дигитални активи по време на срещата на върха на Bloomberg Deals във вторник."Може б...
ЮНИ. 12, 2021 11:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Един от най-големите Биткойн китове купува масивно количество BTC

Според Blockchain.com, кит, който вече притежава десетки хиляди BTC, вчера добави близо 3,720 токена към портфолиото си.Таксите за трансфер за транзакцията възлизат на 0,005 BTC или приблизително $189...
ЮНИ. 12, 2021 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света