НАЧАЛО Прессъобщения

Кой токен ще донесе най-големи печалби през 2023 г. – Ethereum, Chainlink или Pomerdoge?

септември 6, 2023 10:56 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кой токен ще донесе най-големи печалби през 2023 г. – Ethereum, Chainlink или Pomerdoge?

Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) и Pomerdoge (POMD) - се очертават като топ токени в крипто пространството през 2023 г. 

Понастоящем въпросът е кой от тях ще донесе най-високи печалби за инвеститорите. В тази статия ще прегледаме движението на цените на трите токена.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Биковете на Ethereum (ETH) се стремят към нивото от $1,800

Цената на Ethereum бележи спад след срива на пазара на криптовалути в средата на август. Това низходящо движение доведе до загубата на няколко ключови нива на подкрепа. Понастоящем обаче монетата Етериум се стреми да възстанови стабилността си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Към момента на писане на статията алткойнът се търгува на цена около $1,629. Ако цената на Етериум успее да задържи критичния праг от $1,630, може да настъпи краткосрочен отскок. Това би довело алткойна до достигане на границата от $1,800. 

Обратно, ако низходящият тренд се запази, следващото значимо ниво на подкрепа е $1.375. Забележително е, че RSI на Етериум излезе от зоната на свръхпокупка (под 30) и се повишава, въпреки че цената продължава да се понижава. Това предполага потенциал за бича дивергенция.

Chainlink (LINK) спада с 23% за един месец

Криптовалутата Chainlink (LINK) се намира в мечешко състояние през последния месец, като на месечната графика губи 23%. Според CoinMarketCap към 6 септември монетата Chainlink се търгува на цена от $6.1, което представлява ръст на цената от 3% през последните 24 часа.

В момента стойността на RSI на Chainlink се понижава и е на ниво 31.78. Това показва, че мечките контролират пазара. Ентусиастите обаче очакват, че пускането на Staking v0.2 през 4-тото тримесечие на 2023 г. ще доведе до рязко покачване на цената на Chainlink. Тази предстояща версия на Chainlink Staking ще донесе повече функции като по-голям пул и др. 

Общността на Chainlink се надява тази нова функция да привлече повече инвеститори и съответно да доведе до повишаване на цената.

Инвеститорите се насочват към Pomerdoge (POMD) за печалба от 1,700%

Въпреки че Ethereum и Chainlink са топ токени с бичи ценови потенциал, си струва да се разгледа Pomerdoge (POMD_. Като меме монета и play-to-earn токен (P2E), Pomerdoge създаде вълнение както в крипто, така и в сферата на игрите. 

Екипът работи активно по пускането на Pomergame – иновативна P2E игра, чиято премиера е планирана за четвъртото тримесечие на 2023 г. Този проект ще въведе множество функции, създадени, за да позволят на играчите да се насладят на конкурентна и завладяваща екосистема. В рамките на Pomergame участниците ще получат вълнуващата възможност да създават свои собствени персонализирани герои.

В допълнение към това, Pomerdoge планира да разкрие Pomerplace – пазар за активи в играта. Тази платформа ще служи като динамично бойно поле, както и като център за търговия, закупуване и продажба на активи в играта.

В момента стойността на един POMD токен е $0.01. Пазарните анализатори и експерти прогнозират изумителен скок на стойността на POMD с 1,700% през този период на предварителна продажба. 

След приключването на фазата на предварителна продажба POMD токените ще могат да се купуват на борсата Uniswap.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.