НАЧАЛО Прессъобщения

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

В светлината на това няколко криптовалути изглежда се подготвят за значим ръст, тъй като повечето от тях ще се движат на вълната от ентусиазъм, която проследява периодичното събитие.

Забележително е, че това събитие ще намали наполовина възнаграждението за добив на нови блокове, което потенциално ще повлияе на ценовата динамика на Биткойн и съответно на различни алткойни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Сред посочените криптовалути, които може да получат тласък от халвинга на Биткойн са Solana, Cardano, Avalanche, Polygon и Immutable X.

Междувременно един нов участник на пазара, Meme Moguls, наскоро привлече значително внимание заради своя потенциал в рамките на пазара на меме монети. В тази статия може да разгледате тези токени и да потърсите основните движещи сили, които може да стоят зад техния потенциален подем.

Топ 5 на криптовалутите с потенциал за рязък ръст след следващото халвинг събитие на Биткойн

  • Solana (SOL) – Петата по големина криптовалута по пазарна капитализация.
  • Cardano (ADA) – Основана с цел “създаване на по-балансирана и устойчива крипто екосистема”.
  • Avalanche (AVAX) – Има за цел да осигури мащабируемост, сигурност и децентрализация чрез уникален механизъм за доказване на залог (PoS).
  • Meme Moguls – Въвежда първата по рода си борса, подкрепена от меме монети, подобна на акциите, наред с P2E функции, при които потребителите ще бъдат възнаграждавани за участието си в екосистемата.
  • Immutable X (IMX) – Решение за мащабиране на втори слой за NFT проекти в блокчейна на Етериум.

Списък на най-добрите алткойни с потенциал за висока възвръщаемост през първото и второто тримесечие на 2024 г.

Solana (SOL)

Solana (SOL) е високопроизводителна блокчейн платформа, предназначена да предоставя бързи, сигурни и мащабируеми децентрализирани приложения (dApps) и криптоактиви. За постигане на целите си тя използва уникална комбинация от технологии, включително консенсусен механизъм познат като Proof-of-History (PoH) и бърза и ефективна базова архитектура.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) е блокчейн платформа, изградена с фокус върху мащабируемостта, устойчивостта и оперативната съвместимост. Тя има за цел да осигури по-сигурна и прозрачна инфраструктура за разработване на децентрализирани приложения и смарт договори. Cardano използва консенсусен алгоритъм за доказване на залог, наречен Ouroboros, който има за цел да бъде енергийно ефективен, като същевременно гарантира сигурността на мрежата.

Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) е децентрализирана платформа, която позволява създаването и търговията с дигитални активи и приложения. Тя използва нов консенсусен протокол, наречен Avalanche, който позволява висока пропускателна способност, ниска латентност и персонализируеми мрежи. Целта на Avalanche е да осигури високо мащабируема и оперативно съвместима платформа за децентрализирани финанси (DeFi) и други приложения.

Meme Moguls (MGLS)

Meme Moguls (MGLS) е близо до приключване на предварителната си продажба, след като успешно събра над $2.4 милиона и се подготвя за листването си в Uniswap. Със завладяващата си игра за печелене и функционалността на токена, Meme Moguls се позиционира като претендент, които да се превърне във водеща меме монета на пазара.

Наред с другото, Meme Moguls предлага завладяващи гейминг изживявания, включително безплатни и платени турнири, в които играчите могат да печелят награди и да се състезават за класиране в класацията. По подобен начин потребителите могат също така да добиват токени, да имат достъп до ликвидни пулове, да стейкват токени и да участват в добива на токени, като по този начин насърчават силна общност и потенциал за финансов растеж.

С текуща цена на търговия от $0.0036 на етап 5 от предварителната продажба, MGLS се очаква да нарасне до $0.0042 с увеличаване на участието на инвеститорите. Този напредък допълнително подхранва очакването за предварителното представяне на играта, което със сигурност ще се състои веднага след приключването на предварителната продажба до края на февруари.

Посетете Meme Moguls

Polygon (MATIC)

По-рано известна като Matic Network, Polygon е решение за мащабиране на втори слой на Ethereum, предназначено да подобри мащабируемостта и използваемостта на децентрализираните приложения. То предлага набор от инструменти и инфраструктура, които позволяват по-бързи и по-евтини транзакции в мрежата на Ethereum, като същевременно осигурява оперативна съвместимост с други блокчейни.

Immutable X (IMX)

Immutable X (IMX) е решение за мащабиране на втори слой на Ethereum, което се фокусира върху осигуряването на възможност за бърза и безгазова търговия с незаменяеми токени (NFT). То има за цел да реши проблемите с мащабируемостта, с които се сблъсква NFT екосистемата на Ethereum, като осигури сигурен и децентрализиран слой за търговия и копаене на NFT, като същевременно гарантира съвместимост с екосистемата и стандартите на Ethereum.

Кога точно ще се случи следващото халвинг събитие на Биткойн?

Има много спекулации около следващото халвинг събитие на Биткойн. Макар и повечето да сочат към април 2024 г. Като се има предвид, че това събитие се случва на всеки четири години, а предишното халвинг събитие се проведе през май 2020 г., разумно е да се очаква, че следващото ще се състои някъде между април и май, ако няма непредвидени забавяния.

Заключителни съображения: Kриптовалути, които да наблюдавате преди предстоящото халвинг събитие на Биткойн

С наближаването на дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн, инвеститорите наблюдават криптовалути като Биткойн, Solana, Cardano и Meme Moguls за потенциални възможности. Meme Moguls обаче се бори да се превърне в добър избор за дългосрочни инвестиции, особено след като се подготвя да приключи текущата си предварителна продажба на токени и да започне с листването си на първокласни борси.

Meme Moguls не само демонстрира значителен потенциал за висока възвръщаемост, но и има за цел да революционизира пейзажа на инвестициите в мемекоин. Нейната предстояща и запленяваща P2E игра ще потопи играчите в завладяващо изживяване на фентъзи пазара за търговия с мемета, допълнено от вълнуващи функции като метавселената Moguls World.

Макар че в тази статия са посочени 5-те от борещите се за титлата най-добри криптовалути, които трябва да се наблюдават преди халвинга на Биткойн, важно е ентусиастите да провеждат задълбочени проучвания и да осъзнават присъщите рискове, свързани с инвестициите в криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech събра $3.8 милиона и потенциалът за растеж от 1,200% засенчват възстановяването на Solana и Dogecoin

На волатилния пазар на криптовалути възходът и падението на оценките на алткойните често отразяват по-широките пазарни настроения и специфичните технологични постижения. Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE), два познати алткойна в пространството, наскоро претърпяха значителен спад на цените – съответно 20% и 21% през последната седмица.

16.04.2024 10:53 4 мин. четене

Крипто анализаторите са бичи настроени към тези 5 криптовалути въпреки слабото начало на април

При много алткойни има големи очаквания за рязък ръст дори преди халвинг събитието на Биткойн, което ще се случи след няколко дни. 

16.04.2024 10:33 6 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

16.04.2024 9:50 5 мин. четене

С напредването на втори етап на предпродажбата на Deestream, инвеститорите на Aave & Beam са нетърпеливи да участват за потенциалната печалба

Използвайки трансформиращите възможности на блокчейн технологията, DeeStream представя новаторска концепция, която е готова да промени динамиката на стрийминг екосистемата. 

16.04.2024 9:40 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.