НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Кой е най-силният месец за Биткойн?

НОЕ. 8, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Кой е най-силният месец за Биткойн?

Според Джеймс Тодаро, управляващ партньор в Blocktown Capital, ноември е един от най-силните месеци за Биткойн.

В исторически план ноември е най-добрия месец за Биткойн.


Търговците обаче остават разединени по отношение на бъдещето на доминиращата криптовалута.


Тодаро направи интересно изказване за потенциала на ноември месец.

„Ноември е исторически един от най-резултатните месеци за Биткойн от 2012 г. насам. Ноември 2018 г. беше единственото (и запомнящо се) изключение. BTC в момента е само с 1,5% нагоре от началото на месеца... Какво ли ще донесат следващите 3 седмици?“

Миналият ноември, цената на флагманската криптовалута падна от около $6,500 до $3,700, след като се движеше близо три месеца в диапазона $6,000 – 7,000.

Но защо са раздвоени анализаторите за това как Биткойн ще се представи този ноември?

Биткойн е нараснал с повече от 100% от началото на годината, като от януари се увеличи от под $4,000 до $9,300.

Все пак, някои технически анализатори остават предпазливи по отношение на това дали BTC би могъл да преодолее „психологическото ниво“ от $10,000 в краткосрочен план, тъй като натискът на продажбите се увеличава с наредени лимитни поръчки за продажба на големи платформи за търговия с криптовалути.


Джош Рейджър, търговец на криптовалути, отбеляза, че преди инвеститорите да започнат да се изпълват с надеждата, че тенденцията е възходяща, е важно да се вземе предвид рязкото 10-процентно понижение на цената на BTC на CME, по-рано тази седмица.

„Винаги е интересна ситуация на пазара, когато CME фючърсните ценови разлики се „запълнят“ [...] Това бяха големи поръчки за продажба, така че преди да решите, че се завръщаме към бичи пазар, трябва да се запитате защо се случи това.“

През последните две седмици BTC варира с висока волатилност, като не успя да пробие над ключовите нива на съпротива, за да се изкачи над $10,000, нито да падне под подкрепата на $ 9,200.Както каза търговец, който оперира под псевдонима „Dave the Wave“, повечето хора, които са с меча нагласа за краткосрочната тенденция на Биткойн, остават бичи в средносрочен до дългосрочен план.

Той каза следното:


Ежедневно все още сме надолу, въпреки че за седмицата е на зелено. Интересното е, че седмичният „Gaussian“ проследява логаритмичната крива и цикличната / средната крива на графиката. Накратко – краткосрочен план - надолу; средносрочен - нагоре.


Покачващият се хеш рейт, предстоящият халвинг и разширяващият се потенциал за растеж на криптодобивният сектор са положителни фактори, които е малко вероятно да окажат влияние върху BTC в краткосрочен план.


Следователно в момента много търговци са предпазливо оптимистични за BTC, като поръчките на BitMEX и други платформи за марджин търговия показват, че повече инвеститори очакват актива да нарасне.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света