НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Кога трябва да се купува Биткойн? Според Weiss Ratings, сега!

ДЕК. 13, 2018 15:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Кога трябва да се купува Биткойн? Според Weiss Ratings, сега!

Тъй като Биткойн потъва до нивa, които никой не си e представял преди месеци, някои експерти и ентусиасти се насочват към социалните медии, за да кажат на членовете на крипто общността, че трябва да продължават с купуването на дигитални активи.


Някои от тези мнения носят по-голяма тежест от другите и думите идващи от Мартин Вайс и WeissCryptocurrencyRatings са доста тежки.

Мартин Вайс и неговата изследователска фирма са известни с Weiss Ratings от години и много инвеститори разчитат на тяхната информация, когато става въпрос за закупуване на акции и инвестиране във взаимни фондове и ETF.

Със спада на Bиткойн до $3000, Weiss Ratings даде на криптовалутата силна подкрепа и казаха, че сега е подходящо време да купите. @WeissRatings споделят в tweet: BTC стига до такива ниски нива, че настоящия момент се превръща в една от най-добрите възможности за покупка. Като съхранение на стойност, Bиткойн е тук, за да остане. Наистина смятаме, че това е най-малко спекулативната инвестиция, която човек може да направи в крипто в момента."


Това последно одобрение на Биткойн от Weiss Ratings не би трябвало да се окаже прекалено изненадващо, защото фирмата говори известно време за сектора на криптовалути.


Weiss Ratings поставят вярата си в бичи пазар на разработки, които ще дойдат в близко бъдеще, като например евентуални действия на Американския конгрес и стартирането на Bakkt. Само миналата седмица бе публикувана дискусия между Мартин Вайс и д-р Брус Нг, които обсъдиха тази тема.

"Трудно е да си представим сценарий, в който Bakkt няма да отвори вратите на големите институции, които да купуват крипто. И последиците са потенциално големи", каза Нг.

Той обясни, че проекти като Bakkt могат значително да подобрят ликвидността, стабилността и общия размер на криптото, като по този начин допринесат за създаването на глобален пазар за няколко трилиона долара, отколкото за всички, такъв, какъвто не сме виждали досега.

Тъй като нови финансови проекти като Bakkt навлизат в крипто пространството, изглежда като мъдър залог, че пазара ще се възстанови до нови висоти в бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SEC одобри първия Биткойн ETF

Разбира се, по-голямата част от тези усилия (ако не всички) бяха безполезни - причинени от намаляващото търсене по време на кризи, противопоставяне от страна на държавните органи или общата несигурнос...
ОКТ. 16, 2021 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, споре...
ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC вероятно ще одобри Биткойн ETF следващата седмица

Позовавайки се на “хора, запознати с въпроса”, Bloomberg съобщи, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е готова да одобри първите борсово търгувани фондове за Биткойн в страната.Анонимните източн...
ОКТ. 15, 2021 13:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн заплатите за държавни служители са основен приоритет за Маями

Той също така посочи, че търси незабавно одобрение да постави Биткойн в баланса на Маями.Суарес каза пред Bloomberg News, че по отношение на плащането на държавни служители в Биткойн (BTC): „Искам да ...
ОКТ. 15, 2021 12:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света