НАЧАЛО Финтех

Klarna открива банкови сметки в Германия

ФЕВ. 13, 2021 18:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Klarna открива банкови сметки в Германия

Финтех стартъпът Klarna превръща мобилното си приложение в банково приложение в Германия. Клиентите, живеещи там, вече могат да отворят потребителска банкова сметка и да получат дебитна карта Visa.

 

Засега Klarna пуска банкови сметки за ограничен брой потребители. Компанията очаква да ги пусне по-широко през следващите месеци.


Това, което получавате, е пълноценна банкова сметка с немски IBAN за получаване на пари, настройване на директни депозити и дебити. Дебитната карта работи с Google Pay и Apple Pay. Получавате две безплатни тегления от банкомат на месец.


С днешния старт Klarna иска да създаде финансово супер приложение. Klarna започна като начин на плащане за уебсайтове за електронна търговия. Позволява ви да плащате за скъпи стоки на няколко вноски. Търговците получават плащания при първоначалната транзакция, като Klarna прозрачно управлява кредитните линии за клиентите.


С мобилното приложение на компанията можете да проследявате миналите си покупки и предстоящите си плащания. Приложението също така ви позволява достъп до пазар на магазини, проследяване на доставки и настройка на известия за спад на цените.


Добавянето на банкова сметка осигурява пълна видимост във всичко, което попада на вашата банкова сметка и оставя банковата ви сметка.


Това може да отвори някои нови възможности за кредитни линии. Например, ако плащате в магазина за нещо наистина скъпо с вашата карта Klarna, можете да получите известие, което предлага да разпределите разходите си за три месеца.


Klarna също така планира да добави спестовни цели и спестовни сметки. Стартъпът вече стартира спестовни сметки в Швеция. Предлага гъвкави и срочни спестовни сметки.


Klarna е изградила собствена основна банкова система, което означава, че не разчита на партньор за банкиране като услуга, който да управлява вашата банкова сметка. Еднорога ще се конкурира с други цифрови банки в Германия, като N26 и Vivid Money.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Free Bitcoin ФЕВ. 13, 2021 От няколко месеца се занимавам с един сайт.Това е най-старият крипто кран за Биткойн в света работи от 2013г. Не изисква инвестиция.Който няма Биткойн сега е момента да добие БЕЗПЛАТНО.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Финтех новини

DeFi пазарите демонстрират безпрецедентен растеж през 2021 година

Пазарите на DeFi показват ръст от 143% до момента през 2021 г. Това се равнява на $37,69 милиарда, съчетавайки протоколи за кредитиране, децентрализирани борси, деривати, плащания и протоколи за актив...
ФЕВ. 28, 2021 15:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Andreessen Horowitz ръководи инвестиционен кръг в размер на $25 милиона

Andreessen Horowitz, която управлява портфолио на стойност около $16,6 милиарда, обяви, че води инвестиционния кръг от серия А на Optimism на 25-ти февруари.Търсенето на решения за мащабиране на втори...
ФЕВ. 27, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

ЕЦБ може и да наложи вето на издателите на стабилни монети

Тъй като стабилните монети извличат стойността си от официалните валути, централните банкери са особено предпазливи към тях. Те се опасяват, че тази връзка може да повлияе на контрола върху плащанията...
ФЕВ. 24, 2021 17:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Конкуренцията на Robinhood - Public - набира 220 милиона долара при оценка над $1 милиард

Потвърждавайки новините за финансирането днес, Public добави нова метрика към сместа, а именно, че тя е достигнала един милион членове - в рамките на само 18 месеца след старта си, компанията бързо се...
ФЕВ. 23, 2021 15:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света