НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Китовете трупат рекордни количества Лайткойн (LTC)

ЯНУ. 17, 2022 13:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Китовете трупат рекордни количества Лайткойн (LTC)

Водещата фирма за крипто разузнаване Santiment разкрива някои възходящи показатели във веригата, които се наблюдават при Лайткойн.

LTC се търгува на $151 към момента на писане, което е спад от 64% от историческия си максимум от $410 при твърд низходящ тренд. Въпреки това, Santiment казва, че крипто китовете може да имат сериозни очаквания за алткойна.


Според фирмата, LTC китовете са в 15-седмична серия на натрупване, нещо, което не е виждано от 2017 г.


“Лайткойн показва някои признаци на живот, повишение с около +5% спрямо BTC през последните два дни. Адресите на китове, притежаващи 10,000 до 1,000,000 LTC, са в 15-седмичен модел на натрупване, който е най-дългият от 2017 г. Те са добавили 5% от предлагането на LTC само за 15 седмици.”Santiment също така казва, че фокусираният върху поверителността блокчейн Monero (XMR) показва някои сигнали, които могат да се интерпретират като бичи. Според фирмата, Monero се обсъжда във форуми с най-високата си честота от 10 месеца.


“Monero се отдели от крипто пазара в четвъртък. Активът е тих, откакто удари $513 още през 7-ми май 2021 г. Но тъй като XMR е една от малкото монети, които нарастват в момента, той вижда най-високия процент на дискусии във форума от 10 месеца.”


Разглеждайки BTC и по-широкия пазар, Santiment казва, че търговците може да стават твърде уверени в прогнозирането на по-нататъшни спадове на цените.


Не Пропускай: Този алткойн скочи с почти 400% след листинг на Coinbase

В исторически план фирмата казва, че настоящите условия често водят до шорт скуизове, което е, когато прекомерен брой търговци се опитват да отворят къси позиции на пазара, само за да бъдат ударени от неочакван ценови възход, който води до каскада от ликвидации, които тласкат цената нагоре още повече. 


“Биткойн и няколко други алткойни разкриват по-високо съотношение между къси и дълги от обикновено, което показва, че търговците очакват спад на цените. Традиционно, когато този коефициент на финансиране е изключително отрицателен, шортовете се подготвят за ликвидиране и цените се покачват.”


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света