НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Китайската социална мрежа Tianya ще пусне крипто токен

ЮЛИ. 26, 2018 18:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Китайската социална мрежа Tianya ще пусне крипто токен
 

Един от първите топ двадесет и пет уеб сайта на Китай, социалната мрежа Tianya Club, обяви, че пуска блокчейн-базиран токен на 25-ти юли.


В блог публикация Tianya заяви, че нейните 90 милиарда Tianyan Tokens (TYT) ще функционират като вид система за възнаграждения и ще работят успоредно със съществуващия токен Tianya Diamond, който не е криптографски.

При условие, че потребителите имат достатъчен брой Tianya Diamond, те ще получат TYT, като общо 80% от предлаганата информация се разпределя между членовете. Останалите 20 процента ще отидат към оперативни изисквания.

"След половин година изследване и проектиране, след многобройни кръгове на комуникация с потребителите, подсистемата Tianya, базирана на блокчейн технология, се оформя и ще стартира на 8-ми август за обществеността", потвърди платформата в поста си.

TYT е резултат от това платформата да се придържа "към духа на консенсуса на блокчейн, съвместното изграждане, децентрализацията, базирана на блокчейн технология за реконструиране на еко система на Tianya", коментира пост.

Макар че техническите спецификации за TYT остават неразкрити, пускането наближава, тъй като първоначалните предлагания на монети (ICO) остават забранени в Китай. Като такъв, освен използването му като форма на статус, TYT може да не функционира като алткойн.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance Coin все по-близо до това да измести Етериум в топ 10 класацията

Към този момент BNB вече е достигнал малко над 40% от пазарната капитализация на Етериум, което означава, че цената на токенът ще трябва да се утрои оттук, за да измести основния си конкурент.През пос...
АПР. 12, 2021 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Tezos (XTZ) скача с 25%

Tezos отбеляза забележителни печалби през последните седем дни, тъй като цената на родната криптовалута, XTZ, скочи с около 25%.Това идва на фона на новините за пускането на тестовата мрежа Tenderbake...
АПР. 12, 2021 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Оракулът за Binance Smart Chain Orakuru стартира с редица одити

Orakuru, оракулски протокол за Binance Smart Chain, наскоро завърши успешна продажба на токени в платформата за набиране на средства KickPad. В началото имаше значително търсене на проекта, като ...
АПР. 12, 2021 15:13 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света