НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Китайската социална мрежа Tianya ще пусне крипто токен

ЮЛИ. 26, 2018 18:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Китайската социална мрежа Tianya ще пусне крипто токен

Един от първите топ двадесет и пет уеб сайта на Китай, социалната мрежа Tianya Club, обяви, че пуска блокчейн-базиран токен на 25-ти юли.


В блог публикация Tianya заяви, че нейните 90 милиарда Tianyan Tokens (TYT) ще функционират като вид система за възнаграждения и ще работят успоредно със съществуващия токен Tianya Diamond, който не е криптографски.

При условие, че потребителите имат достатъчен брой Tianya Diamond, те ще получат TYT, като общо 80% от предлаганата информация се разпределя между членовете. Останалите 20 процента ще отидат към оперативни изисквания.

"След половин година изследване и проектиране, след многобройни кръгове на комуникация с потребителите, подсистемата Tianya, базирана на блокчейн технология, се оформя и ще стартира на 8-ми август за обществеността", потвърди платформата в поста си.

TYT е резултат от това платформата да се придържа "към духа на консенсуса на блокчейн, съвместното изграждане, децентрализацията, базирана на блокчейн технология за реконструиране на еко система на Tianya", коментира пост.

Макар че техническите спецификации за TYT остават неразкрити, пускането наближава, тъй като първоначалните предлагания на монети (ICO) остават забранени в Китай. Като такъв, освен използването му като форма на статус, TYT може да не функционира като алткойн.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света