НАЧАЛО Други

Китайска социална медия с местна криптовалута

ЮЛИ. 29, 2018 14:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Китайска социална медия с местна криптовалута

Китайската общност в Tianya, социална мрежа от 130 милиона потребители, която се стреми да създаде най-влиятелната платформа за създаване на съдържание и знания в страната, обяви инициатива, основаваща се на блокчейн, за възстановяване на собствената си екосистемата.


Новата екосистема ще бъде пусната на 8-ми август и ще използва базиран на блокчейн токен, TYT, според наскоро публикувано съобщение до обществото.


Редизайн инициатива


Общността Tianya постигна бърз растеж само за няколко години с своя "netizen" самоорганизиращ се модел. След шест месеца изследване и проектиране, общността разгърна блокчейн технология за възстановяване на екосистемата, за да позволи на всеки гражданин да участва в самоуправлението на общността.

Общността на Tianya е един от няколкото проекта на Tianya Community Network Technology Co., Ltd., платформа за услуги, основана през 1999 г. в Хайнан, Китай и има клонове в Китай, и Сингапур, както и в САЩ.

TianyaToken (TYT) ще бъдат единствените счетоводни ваучери в новата екосистема. Ще има ограничение от 90 милиарда токена. Потребителите ще ги получават въз основа на техния принос към общността.

Токените ще бъдат използвани главно за извършване на транзакции в рамките на общността.
Общността ще запази 20% от TYT за стимули за екипа, както и за насърчаване на експлоатацията и екологичното развитие.

Осемдесет процента от TYT ще бъдат разпределени за награди за поведение на общността. Потребителите ще бъдат възнаградени за участие в управлението и създаването на съдържание. Освобождаването на токени ще бъде намалено всяка година за период от 20 години.

Обявлението съдържа обяснение на правилата, с които ще бъдат пуснати токени на участниците.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света