НАЧАЛО Други

Ким Кардашян публично приема първият си Биткойн

ЮЛИ. 31, 2018 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ким Кардашян публично приема първият си Биткойн

Дали социалната медийна императрица Ким Кардашян ще помогне да се привлекат повече потребители в бизнеса?


Матю Розчак, съосновател на Bloq и други инициативи за криптовалути, най-вероятно това си е мислил, когато той представи титана на социалните медии физически Биткойн по време на Първия Годишен турнир "If Only" Texas Hold'Em Charity Poker Tournament.https://twitter.com/MatthewRoszak/satus/1023805927130972161Кардашян беше сред знаменитостите, които бяха хостеси на масите на събитието.Не отне много време на Кардашян да публикува "Навлязохме в Биткойн" в Instagram, заедно с две снимки на физическия Биткойн.

Някои от Reddit казаха, че Кардашян може да бъде катализатор за криптовалути, тъй като тя има 114 милиона последователи.


Кардашян токен?


Розчак споменава Instagram моделът по време на скорошна презентация в Tedx San Francisco, конференция, която обхваща технологии, развлечения и дизайн.

Според Розчак, Кардашян каза в представянето на образа на KardashianCoin, могат да заклеймят и да създадат своя собствена икономика. "Всяка марка, всеки художник, всяко племе може да олицетворява тяхната икономика", каза той. Той го нарече точки за възнаграждение на стероидите.

Токените се използват, за да стимулират ранните осиновители, каза Розчак и представляват права за участие в нови протоколи, нови слоеве на интернет. "Това е голяма промяна за инвеститорите, за участниците и разработчиците, които искат да преосмислят определени слоеве на интернет", каза той.

" Биткойн е едно от най-големите изобретения на нашето време", каза той, което отбеляза, че е смело изказване за технология, която съществува за по-малко от десетилетие. Използвайки аналог за железопътна линия, той каза, че блокчейн осигурява релсите, а токените са товарни колички, които се движат по релсите.

Подаракът, даден от Сатоши, има за цел да позволи на хората да не се съсредоточават върху личност или институция а в математика.

Традиционните активи ще бъдат токенизирани, каза той. Потребителският интерфейс на факторите на крипто, като портфейли и борси, са се е подобрили през последните години. Това ще доведе до осиновяване.

Розак каза, че новите мрежи за трилиони долари ще се развият от съществуващия пазар. Ще има обаче рискове по пътя. "Това всичко се превежда в една възможност за живот," каза той. "Токенизацията на нещата зависи нас."

През 2014 г. група, наречена Kim Coindashian Developers, се опита да привлече вниманието на Кардашян, като предложи бизнес план като начин да накара модела да подкрепи крипто.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света