НАЧАЛО Други

Ким Кардашян публично приема първият си Биткойн

ЮЛИ. 31, 2018 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ким Кардашян публично приема първият си Биткойн

Дали социалната медийна императрица Ким Кардашян ще помогне да се привлекат повече потребители в бизнеса?

 


Матю Розчак, съосновател на Bloq и други инициативи за криптовалути, най-вероятно това си е мислил, когато той представи титана на социалните медии физически Биткойн по време на Първия Годишен турнир "If Only" Texas Hold'Em Charity Poker Tournament.https://twitter.com/MatthewRoszak/satus/1023805927130972161Кардашян беше сред знаменитостите, които бяха хостеси на масите на събитието.Не отне много време на Кардашян да публикува "Навлязохме в Биткойн" в Instagram, заедно с две снимки на физическия Биткойн.

Някои от Reddit казаха, че Кардашян може да бъде катализатор за криптовалути, тъй като тя има 114 милиона последователи.


Кардашян токен?


Розчак споменава Instagram моделът по време на скорошна презентация в Tedx San Francisco, конференция, която обхваща технологии, развлечения и дизайн.

Според Розчак, Кардашян каза в представянето на образа на KardashianCoin, могат да заклеймят и да създадат своя собствена икономика. "Всяка марка, всеки художник, всяко племе може да олицетворява тяхната икономика", каза той. Той го нарече точки за възнаграждение на стероидите.

Токените се използват, за да стимулират ранните осиновители, каза Розчак и представляват права за участие в нови протоколи, нови слоеве на интернет. "Това е голяма промяна за инвеститорите, за участниците и разработчиците, които искат да преосмислят определени слоеве на интернет", каза той.

" Биткойн е едно от най-големите изобретения на нашето време", каза той, което отбеляза, че е смело изказване за технология, която съществува за по-малко от десетилетие. Използвайки аналог за железопътна линия, той каза, че блокчейн осигурява релсите, а токените са товарни колички, които се движат по релсите.

Подаракът, даден от Сатоши, има за цел да позволи на хората да не се съсредоточават върху личност или институция а в математика.

Традиционните активи ще бъдат токенизирани, каза той. Потребителският интерфейс на факторите на крипто, като портфейли и борси, са се е подобрили през последните години. Това ще доведе до осиновяване.

Розак каза, че новите мрежи за трилиони долари ще се развият от съществуващия пазар. Ще има обаче рискове по пътя. "Това всичко се превежда в една възможност за живот," каза той. "Токенизацията на нещата зависи нас."

През 2014 г. група, наречена Kim Coindashian Developers, се опита да привлече вниманието на Кардашян, като предложи бизнес план като начин да накара модела да подкрепи крипто.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джанет Йелън е потвърдена като Секретар на хазната на САЩ

Йелън, която преди това беше начело на Федералния резерв от 2014 до 2018 г., се определи като “не фен” на Биткойн през октомври 2018 г. Тя също го определя като “силно спекулативен актив”. Съвсем наск...
ЯНУ. 26, 2021 15:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

RippleNet бележи рекорден обем на транзакции през 2020 година

Това представлява петкратен ръст в сравнение с предходната година.Решението за ликвидност при поискване (ODL), задвижвано от XRP, отговаря за $2,4 милиарда от общия обем.RippleNet се впуска в B2B и ел...
ЯНУ. 26, 2021 13:13 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Банките в Австралия са изпрали $387 милиона за латиноамериканските наркокартели

Australian Financial Review казва, че мрежата за пране на пари обхваща няколко континента, включително Южна Америка, откъдето идват тежките наркотици, Северна Америка, където се продават и Югоизточна ...
ЯНУ. 26, 2021 17:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Световният икономически форум ще дискутира криптовалутите тази седмица

WEF обсъжда криптоТази седмица ще се проведат две криптовалутни събития между служители на Световния икономически форум - международния търговски мозъчен тръст - като част от високопрофилна среща в Да...
ЯНУ. 25, 2021 20:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света