НАЧАЛО Други

Ким Кардашян публично приема първият си Биткойн

ЮЛИ. 31, 2018 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ким Кардашян публично приема първият си Биткойн

Дали социалната медийна императрица Ким Кардашян ще помогне да се привлекат повече потребители в бизнеса?


Матю Розчак, съосновател на Bloq и други инициативи за криптовалути, най-вероятно това си е мислил, когато той представи титана на социалните медии физически Биткойн по време на Първия Годишен турнир "If Only" Texas Hold'Em Charity Poker Tournament.https://twitter.com/MatthewRoszak/satus/1023805927130972161Кардашян беше сред знаменитостите, които бяха хостеси на масите на събитието.Не отне много време на Кардашян да публикува "Навлязохме в Биткойн" в Instagram, заедно с две снимки на физическия Биткойн.

Някои от Reddit казаха, че Кардашян може да бъде катализатор за криптовалути, тъй като тя има 114 милиона последователи.


Кардашян токен?


Розчак споменава Instagram моделът по време на скорошна презентация в Tedx San Francisco, конференция, която обхваща технологии, развлечения и дизайн.

Според Розчак, Кардашян каза в представянето на образа на KardashianCoin, могат да заклеймят и да създадат своя собствена икономика. "Всяка марка, всеки художник, всяко племе може да олицетворява тяхната икономика", каза той. Той го нарече точки за възнаграждение на стероидите.

Токените се използват, за да стимулират ранните осиновители, каза Розчак и представляват права за участие в нови протоколи, нови слоеве на интернет. "Това е голяма промяна за инвеститорите, за участниците и разработчиците, които искат да преосмислят определени слоеве на интернет", каза той.

" Биткойн е едно от най-големите изобретения на нашето време", каза той, което отбеляза, че е смело изказване за технология, която съществува за по-малко от десетилетие. Използвайки аналог за железопътна линия, той каза, че блокчейн осигурява релсите, а токените са товарни колички, които се движат по релсите.

Подаракът, даден от Сатоши, има за цел да позволи на хората да не се съсредоточават върху личност или институция а в математика.

Традиционните активи ще бъдат токенизирани, каза той. Потребителският интерфейс на факторите на крипто, като портфейли и борси, са се е подобрили през последните години. Това ще доведе до осиновяване.

Розак каза, че новите мрежи за трилиони долари ще се развият от съществуващия пазар. Ще има обаче рискове по пътя. "Това всичко се превежда в една възможност за живот," каза той. "Токенизацията на нещата зависи нас."

През 2014 г. група, наречена Kim Coindashian Developers, се опита да привлече вниманието на Кардашян, като предложи бизнес план като начин да накара модела да подкрепи крипто.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Мениджър на фондове търси $50 милиона във финансиране чрез продажба на токени

Той ще бъде отворен както за търговци на дребно, така и за институционални участници.Фирмата ще си партнира с доставчикът на технологии и мениджър на фондове Realio за стартирането на Valentus Digital...
СЕП. 27, 2020 20:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100,000,000 души в света изполват крипто активи

През 2018, второто глобално проучване на крипто активи предполага, че броят крипто потребители с потвърдени самоличности са около 35 милиона в целия свят. От третото тримесечие на 2020 има над 191 мил...
СЕП. 26, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Гейминг гигантът Atari влезна в партньорство с блокчейн платформата Ultra

Съгласно прессъобщение, Ultra оперира развлекателна платформа, която позволява на геймърите да играят, откриват, купуват и извършват транзакции в базирана на блокчейн мрежа с други геймъри и да взаимо...
СЕП. 26, 2020 13:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Венецуела легализира копаенето на крипто, но има уловка

Според местния новинарски уебсайт CriptoNoticias, новият указ е одобрен от Йоселит Рамирез, ръководител на 'Националния надзор на крипто активите и свързаните с тях дейности' (SUNACRIP) на Венецуела. ...
СЕП. 25, 2020 15:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света