НАЧАЛО Блокчейн

Ким Дотком за неизбежната крипто революция и неговата блокчейн мрежа (видео)

ОКТ. 2, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ким Дотком за неизбежната крипто революция и неговата блокчейн мрежа (видео)

Появявайки се в Keiser Report, интернет предприемачът Ким Дотком казва, че планира да стартира своя блокчейн за дигитално съдържание и монетизация K.IM.

Ким смята, че крипто революцията е неизбежна, но предупреждава, че програмистите имат още работа за вършене докато масите се насочат към пространството.

„Искам да бъда част от тази революция. Искам да доставя продуктите, които всъщност позволяват на хората да използват криптовалутите по смислен начин. Това все още липсва, но ще дойде.
Има толкова много разработки и интересни нови продукти, които излизат на пазара. Няма начин някой да спре това, което предстои."


Новата платформа на K.IM е предназначена да използва крипто активи и самия процес на криптиране, за да даде на хората децентрализиран начин за споделяне на файлове.

„Разрешаваме на хората да качват съдържание в интернет в криптиран контейнер, който се превръща в 'магазин за файлове'. Така че хората, които искат да имат достъп до съдържанието, осъществяват плащанията с криптовалути и се отключва това, което е вътре в  контейнерите.
Това е нов начин за електронна търговия без посредник, без банки или кредитни карти. Всичко се извършва от потребител до доставчик или от потребител до потребител."


Ким, чийто популярен уебсайт за споделяне на файлове Megaupload беше затворен от властите в САЩ през 2012 г., казва, че се стреми да направи K.IM най-голямата платформа, която някога е създавал.

„K.IM наистина ще изпълнява обещанията на интернет: свобода на словото, свобода на търговията и свобода на финансите, всичко в един пакет…
Природата е децентрализирана и това е P2P. Контролира се от потребителя. Ние не хостваме файлове за никого. Така че наистина зависи от потребителите да управляват контейнерите. "


Bitfinex ще проведе IEO (първично борсово предлагане) на K.IM токена в края на месеца, като плана е блокчейн мрежата да бъде пусната през третото тримесечие на следващата година.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BlackRock подава заявление за блокчейн ETF

IShares Blockchain and Tech ETF проследява инвестиционните резултати от индекс, съставен от компании, участващи в „разработването, иновациите и използването на блокчейн и крипто технологии“ в САЩ и др...
ЯНУ. 24, 2022 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Polkadex се стреми да спечели парачейн слот на Polkadot

Проектът, базиран на Substrate, обяви кампания за групови заеми, която ще стартира този месец. Общността се насърчава да заема токени DOT на Polkadex, за да осигури достатъчно средства за успешна офер...
ЯНУ. 23, 2022 18:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кои са основните конкуренти на Етериум

В нова АМА сесия, водещият на канала за финансово образование в YouTube InvestAnswers казва на своите 401,000 абонати, че не се съмнява, че Етериум остава доминантната сила, с която всички конкуренти ...
ЯНУ. 18, 2022 15:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света