НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ким Дотком: "Инвестирайте в Биткойн преди дълга на САЩ да излезе извън контрол"

АВГ. 13, 2018 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ким Дотком: "Инвестирайте в Биткойн преди дълга на САЩ да излезе извън контрол"
 

Противоречивият интернет пират и биткойн адвокат, Ким Дотком, приканва всички да инвестират в злато и Биткойн , защото правителството на САЩ добавя всяка година 1 милиард щатски долара дълг, който никога няма да бъде платен. "Дългът ще унищожи САЩ и ще създаде глобален икономически колапс", твърди Дотком в tweet.Дотком също така tweet-на, че американският президент Доналд Тръмп е започнал мандата си с "осакатена" империя за подкрепа на живота и че водещи икономисти са съгласни, че американският дълг не е устойчив.

Предупрежденията на Дотком не са неоснователни


Докато Дотком е противоречив образ, предупрежденията му вероятно не са безпочвени, предвид факта, че федералният дефицит е нараснал с 20% през последните 10 месеца, според скорошен доклад на Бюрото по бюджета на Конгреса, съобщава The Hill. От 1-ви октомври до юли разходите са надхвърлили приходите от $682 милиарда, което е с $116 милиарда повече от същия период на предходната финансова година.

Разширяващият се дефицит се ръководи от намаляването на данъците от Тръмп и споразумението на Конгреса за увеличаване на разходите. Тръмп заяви, че намаляването на данъците ще доведе до по-силен икономически растеж, доставяне на повече данъчни приходи и намаляване на дефицита.

Докато икономиката на САЩ нарасна с 4,1% през второто тримесечие, икономистите отбелязаха, че е необходим по-голям растеж за намаляване на дефицита.

Дефицита да се повишиОчаква се дефицитът да достигне $793 милиарда в края на годината и да достигне $1 трилион през 2019 година. Плащанията на лихви за обслужване на дълга се очаква да станат най-бързо нарастващите годишни разходи. След 30 години, обслужването на дълга ще задмине разходите за отбрана и социално осигуряване.

Потребител на Twitter казва, че ще се появи военна хунта, за да защити хората. Някои се съгласиха с Дотком и казаха, че американският долар вече е безполезен, докато друг потребител каза, че решението е да се елиминира централната банка на страната.

Още един отговори, че дългът ще бъде преструктуриран и че междувременно възстановяването на "производствената дупка", причинена от Северноамериканското споразумение за свободна търговия, ще възстанови производството в САЩ и ще доведе до по-силен икономически растеж.

Дотком междувременно продължава битката си с правителството на САЩ. През 2012 година, той беше обвинен от голямо юридическо лице на САЩ за сайта си за споделяне на файлове, Megaupload.

ФБР затвори сайта и нареди да се нахлуе в дома на Дотком, обвинявайки го в нарушаване на авторски права, пране на пари и рекет. Дотком се бори с екстрадицията в САЩ от Нова Зеландия.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн все повече навлиза в ‘мейнстрийма’

Печалбите му се подхранват от нарастващото приемане сред големите американски фирми и финансови компании.Ето няколко стъпки от големи компании, големи инвеститори, банки и платежни процесори, които пр...
АПР. 20, 2021 15:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Борсата OKEx интегрира Lightning Network

Lightning Network е втори слой, който работи върху Биткойн, за да предложи по-бързи и по-евтини транзакции. Борсата обяви интеграцията през февруари. “OKEx има удоволствието да съобщи, че BT...
АПР. 20, 2021 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър, който предвиди сривът на Биткойн, казва, че предстои скок до $70,000

На 12-ти април крипто анализаторът Loma каза на своите 128,300 последователи, че според него Биткойн ще подведе биковете с фалшив пробив, точно когато крипто обменът Coinbase се котира на фондовия паз...
АПР. 19, 2021 15:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света