НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ким Дотком: "Инвестирайте в Биткойн преди дълга на САЩ да излезе извън контрол"

АВГ. 13, 2018 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ким Дотком: "Инвестирайте в Биткойн преди дълга на САЩ да излезе извън контрол"

Противоречивият интернет пират и биткойн адвокат, Ким Дотком, приканва всички да инвестират в злато и Биткойн , защото правителството на САЩ добавя всяка година 1 милиард щатски долара дълг, който никога няма да бъде платен. "Дългът ще унищожи САЩ и ще създаде глобален икономически колапс", твърди Дотком в tweet.Дотком също така tweet-на, че американският президент Доналд Тръмп е започнал мандата си с "осакатена" империя за подкрепа на живота и че водещи икономисти са съгласни, че американският дълг не е устойчив.

Предупрежденията на Дотком не са неоснователни


Докато Дотком е противоречив образ, предупрежденията му вероятно не са безпочвени, предвид факта, че федералният дефицит е нараснал с 20% през последните 10 месеца, според скорошен доклад на Бюрото по бюджета на Конгреса, съобщава The Hill. От 1-ви октомври до юли разходите са надхвърлили приходите от $682 милиарда, което е с $116 милиарда повече от същия период на предходната финансова година.

Разширяващият се дефицит се ръководи от намаляването на данъците от Тръмп и споразумението на Конгреса за увеличаване на разходите. Тръмп заяви, че намаляването на данъците ще доведе до по-силен икономически растеж, доставяне на повече данъчни приходи и намаляване на дефицита.

Докато икономиката на САЩ нарасна с 4,1% през второто тримесечие, икономистите отбелязаха, че е необходим по-голям растеж за намаляване на дефицита.

Дефицита да се повишиОчаква се дефицитът да достигне $793 милиарда в края на годината и да достигне $1 трилион през 2019 година. Плащанията на лихви за обслужване на дълга се очаква да станат най-бързо нарастващите годишни разходи. След 30 години, обслужването на дълга ще задмине разходите за отбрана и социално осигуряване.

Потребител на Twitter казва, че ще се появи военна хунта, за да защити хората. Някои се съгласиха с Дотком и казаха, че американският долар вече е безполезен, докато друг потребител каза, че решението е да се елиминира централната банка на страната.

Още един отговори, че дългът ще бъде преструктуриран и че междувременно възстановяването на "производствената дупка", причинена от Северноамериканското споразумение за свободна търговия, ще възстанови производството в САЩ и ще доведе до по-силен икономически растеж.

Дотком междувременно продължава битката си с правителството на САЩ. През 2012 година, той беше обвинен от голямо юридическо лице на САЩ за сайта си за споделяне на файлове, Megaupload.

ФБР затвори сайта и нареди да се нахлуе в дома на Дотком, обвинявайки го в нарушаване на авторски права, пране на пари и рекет. Дотком се бори с екстрадицията в САЩ от Нова Зеландия.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн никога няма да падне под $6,700, твърди анализатор

Спекулаторите, които чакат спад от дори 35% вероятно ще чакат завинаги, според нови данни. В туит от 22-ри септември анализаторът PlanB отбеляза, че Биткойн ще постави прецедент, ако падне под $6...
СЕП. 23, 2020 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо този анализатор на Bloomberg е с позитивна нагласа за Биткойн в дългосрочен план?

В петък (18-ти септември) трите основни американски фондови индекса затвориха на загуба трета поредна седмица.Една от причините за лошото представяне в последно време на американския фондов пазар е по...
СЕП. 23, 2020 12:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн показва нерешителност под $ 10,500

Биткойн показва признаци на възстановяване около $10,500. Повечето алткойни, дори тези с високи капитализации, се борят да започнат възстановяване, като изглежда BTC ще определил предстоящата им посок...
СЕП. 23, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Директорът на MicroStrategy: Oт Биткойн скептик до максималист

В Twitter публикация от 20-ти септември изпълнителният директор на компанията за бизнес разузнаване заяви, че смята Биткойн (BTC) за мрежа за крипто активи, за разлика от токени като Етериум (ETH) или...
СЕП. 22, 2020 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света