НАЧАЛО Биткойн Алткойни

KFC ще приема DASH като средство за плащане във Венецуела

ДЕК. 8, 2018 21:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 KFC ще приема DASH като средство за плащане във Венецуела

Плащанията първоначално ще бъдат приети в KFC в община Чакао на столицата на Венецуела, Каракас, преди да се разклонят на 24 други места в страната.


"Ресторантите на КFC във Венецуела ще започнат да приемат плащания в DASH следващата седмица, като по този начин създават още една възможност гражданите да използват дигитална валута."
Алехандро Ехеверия, съосновател на Dash Help, Dash Merchant Venezuela и Dash Text, работи с KFC през последните три месеца, за да може да се осъществи това партньорството.

Ехеверия казва:

Наличието на световно признат бранд като KFC, който да приема плащанията с Dash във Венецуела, е огромно постижение за криптовалутите и по-нататъшното валидиране на продължаващата тенденция на приемане на Dash, не само от гледна точка на потребителите, но и от тази на търговците.

KFC се присъединява към все по-голям списък от други компании във Венецуела, които приемат Dash, включително Subway, Papa John и Traki - най-големият универсален магазин в страната.

https://twitter.com/StayDashy/status/1071086992186896384Тъй като правителството продължава да преминава през икономическите сътресения, причинени от дългогодишната хиперинфлация, която е обезценила венецуелския боливар, криптовалутите продължават да се издигат на преден план в цялата страна. Сред тях Dash се е качил на върха. Всъщност, според DiscoverDash, вече има 2445 търговци, които приемат това крипто във Венецуела.

Ехеверия продължава:

Движението Dash се разпространява и расте във Венецуела. На първо място бяха камионите за храна и малките семейни фирми, които започнаха да приемат дигиталния актив за плащания, а сега привличаме по-утвърдени фирми.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Анализатор предвижда 120% скок за Polkadot (DOT)

Polkadot е оперативно съвместима блокчейн платформа. Неговият роден актив, DOT, се търгува на $35. към момента на публикуване и е нараснал с 30% за седмицата, според данни от CoinMarketCap.Коуен казва...
СЕП. 16, 2021 22:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света