НАЧАЛО Прессъобщения

Kelexo може да скочи с 4,000% след старта си според експерт заради инвестициите от притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

11.02.2024 18:19 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Kelexo може да скочи с 4,000% след старта си според експерт заради инвестициите от притежателите на Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) е една от най-познатите меме монети, докато Solana (SOL) е една от най-възхваляваните вериги.

При положение че голяма част от монетите се търгуват на около 50%-70%% загуба от най високите си исторически стойности, инвеститорите започнаха да мигрират към нови крипто продукти, в които виждат потенциал.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana (SOL) и Shiba Inu (SHIB) Инвеститорите са готови да се насочат към Kelexo (KLXO)

За Shiba Inu (SHIB) не може да се каже много, освен че е меме моета, която е преживявала и по-добри дни. Следвайки мечата тенденция на крипто пазара, SHIB пое рязко надолу, достигайки най-ниската си точка от $0.00000827 за токена. 

От друга страна, Solana все още се бори с голям спад спрямо най-високата си достигана стойност. Като блокчейн от първи слой, който изпълнява бързи операции и смарт договори на ниска цена, Solana (SOL) позволява и създаването на децентрализирани приложения (dApps). Проектите, изградени върху Solana (SOL), включват DeFi платформи и NFT пазари, където потребителите купуват NFT проекти, базирани на Solana. 

Solana (SOL) е изградена на базата на Proof-of-History (PoH) и Proof-of-Stake механизмите, за да гарантира, че децентрализацията, скоростта, прозрачността и растежът не загиват. Тъй като Solana (SOL) е по-скъпа от Shiba Inu (SHIB), за инвеститорите може да е по смислено да добавят други по-евтини и разработени проекти към списъка си за наблюдение.

На път ли е Kelexo (KLXO) да достигне 4,000% ръст след стартирането си?

Експертните анализатори прогнозират, че поради ниската цена от едва $0.022, на която Kelexo (KLXO) дебютира по време на първия етап от предварителната си продажба, проектът има потенциал да реализира до 4,000% ръст след стартирането си.

Други фактори, които защитават тази прогноза, са ексклузивните за Kelexo (KLXO) функции, като лесно конвертиране на активи, темп на ликвидност, глобално валидни платежни карти и инвестиции, базирани на възнаграждения. Kelexo (KLXO) има за цел да промени Web3 банкирането, като оптимизира процесите на кредитиране за по-висока функционалност и ефективност. С децентрализирана система и модел, който гарантира прозрачност, Kelexo (KLXO) е на път да привлече вниманието на потребителите от всички краища на света.

Тъй като е една от първите напълно децентрализирани платформи за кредитиране от този тип, анализаторите очакват, че след стартирането ѝ търсенето и използваемостта ѝ ще се увеличат. Комбинирането на това с общо пазарно предлагане от 440,000,000 токена помага за контролиране на предлагането и за провеждане на стабилен поток в платформата. 

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.