НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Какво представлява Waves платформата?

ДЕК. 7, 2018 12:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво представлява Waves платформата?

Платформата Waves, стартирана през пролетта на 2016 г. от руския технологичен предприемач Саша Иванов, успя да събере 16 милиона долара чрез първично предлагане на монети (ICO).


Отначало платформата се фокусира върху предлагането на хостинг за ICO услуги- тъй като позволява на потребителите лесно да създават и издават свои собствени токени.


Разработчиците също бяха сред първите в крипто индустрията за създаване и разгръщане на децентрализиран обмен на дигитални валути (DEX).

Децентрализираните обмени не обработват толкова голям обем колкото по-популярните централизирани крипто обмени. Всъщност дори най-големите DEX виждат дневни обеми на транзакции от около 1,5 милиона долара, което е много малка част от ежедневните транзакции, между 200 и 800 милиона долара обработвани от всяка от 10-те централизирани платформи за търговия (на ден).

В момента DEX-ът на Waves има дневен обем от около $ 500,000, но може да има дългосрочно предимство пред много от конкурентите си. Това е така, защото те са били изградени на мрежата Етериум.

Три месеца по-рано платформата Waves въведе и интелигентни договори, за да помогне на разработчиците да създадат персонализирани децентрализирани приложения (dApps).

Eкипът за управление на платформата обяви нова инициатива за привличане на повече разработчици на видеоигри, за да създават приложения на техния блокчейн.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света