НАЧАЛО Прессъобщения

Как Биткойн халвингът ще се отрази на крипто майнинга? Bitcoin Minetrix има отговор.

ноември 7, 2023 20:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как Биткойн халвингът ще се отрази на крипто майнинга? Bitcoin Minetrix има отговор.

Bitcoin наближава своя халвинг, който ще се случи след по-малко от 6 месеца, като това несъмнено ще доведе до много промени, които ще се отразят на целия крипто пазар.

Наградата за добиване на нови Биткойни ще се редуцира на половина, като това ще доведе до по-малко обезценяване на монетата.

Но какво ще промени това? И може ли да спечелите, преди да са се “разполовили” наградите за изкопаните Биткойни? С Bitcoin Minetrix изглежда възможно.

Какво се случва, когато настъпи Биткойн халвинг?

Oсновната и най-забележима промяна, която настъпва по време на Биткойн халвинг, е намаляването на възнагражденията за добив. Възнагражденията на Биткойн миньорите за успешно добит нов блок се редуцират наполовина. Броят на новосъздадените BTC, които влизат в обращение, е намален чрез халвинга.

Когато възнаграждението за блок се намали с 50%, скоростта, с която се генерират нови BTC, намалява. Това ограничаване на нарастването на предлагането води до по-ниска инфлация на криптовалутата.

Този процес на халвинг е заложен в самия код на Биткойн и е предвиден да се случва на всеки 210,000 блока, или приблизително на всеки четири години, което гарантира, че “дигиталното злато”, както често бива наричан Биткойн, става все по-редко и ценно. Халвингът е важен момент за Биткойн икономиката и често води до значителни пазарни движения.

Bitcoin Minetrix предоставя последен шанс да добивате много Биткойни

Остават по-малко от 6 месеца до халвинга, така че в момента тече последната възможност да добивате BTC, преди техният добив да се срине (а цената да се покачи!) Bitcoin Minetrix се представя като възможност за потребителите да се включат в процеса на добив на Биткойн чрез облачни услуги, известни още като клауд майнинг.

Съвременният пазар на криптовалути е динамичен и изисква значителни познания, време и ресурси, за да се осъществи ефективен добив. Реалността е, че индивидуалните инвеститори често се сблъскват с трудности при закупуване на скъпа майнинг техника, както и с конфигурирането на собствените майнинг ригове.

Тук на помощ идва Bitcoin Minetrix. Предлагайки клауд майнинг услуги, този проект обещава да елиминира голяма част от предизвикателствата, свързани с традиционния добив. Инвеститорите не трябва да се притесняват за покупка на оборудване, консумацията на електроенергия или техническите аспекти на майнинг процеса. Вместо това, те могат да закупят част от хеширащата мощност на Bitcoin Minetrix и потенциално да започнат да генерират пасивен доход от добив на Биткойн.

Bitcoin Minetrix може да се превърне в атрактивен вариант за тези, които искат да добиват Биткойн, но липсата на ресурси или знания ги спира.

Как работи Stake-To-Mine?

Концепцията “Stake-To-Mine” е иновативен подход от Bitcoin Minetrix, който комбинира елементи на доказателство за дял (Proof of Stake, PoS) и доказателство за работа (Proof of Work, PoW). При този модел, участниците “залагат” или “заклюват” определено количество от дадена криптовалута в мрежата като доказателство за своя ангажимент към мрежата.

В Stake-To-Mine, колкото повече токени залага даден инвеститор, толкова по-голяма ще е неговата награда. Това означава, че вместо да разчита на мощността на хардуера, както в PoW, тук потребителят инвестира в самата валута и получава правото да участва в процеса на създаване на нови блокове и добив на нови монети в зависимост от размера на своите стейкнати токени. Така не се налага да търсите “оптимални” условия, където да сложите своите майнинг ригове.

Защо точно Bitcoin Minetrix?

Проектът на Bitcoin Minetrix успя да събере над $3.6 милиона в своята предварителната продажба, което не е случайно. Текущата цена на токена е $0.0115, което все още ви дава шанс да закупите токени изгодно, преди да се повиши цената. Стейкинг наградите са оценени на цели 164%, което е много доба новина, ако искате да се включите от рано. Над 250 милиона токена вече са в стейкинг пула.

Освен това, за разлика от повечето клауд майнинг услуги, при Bitcoin Minetrix всичко е децентрализирано, така че няма как да бъдете измамени с наградите, или пък да се появят “скрити” разходи в последния момент. Не трябва и да правите депозит в системите. Ако не ви харесва в даден момент идеята, просто продавате своите $BTCMTX токени и продължавате напред.

Как да закупя Bitcoin Minetrix?

Ако искате да добивате Биткойни, преди халвингът да е намалил добива с 50%, то ще трябва да се разбързате. Най-хубавото е, че не трябва да си правите регистрация никъде. Просто отворете сайта на Bitcoin Minetrix, посочете колко токена искате да закупите, свържете своя портфейл и довършете транзакцията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.