НАЧАЛО Биткойн Алткойни

JPM токенът няма да се приеме от банките, според Брад Гарлингхаус

МАР. 8, 2019 09:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 JPM токенът няма да се приеме от банките, според Брад Гарлингхаус

Главният изпълнителен директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, казва, че дигиталния актив на JP Morgan е голяма публичност за блокчейн и крипто пространството. Но той вярва, че стойността на токена започва и свършва само с това и нищо повече.


На DC Blockchain Summit 2019, Гарлингхаус каза, че няма шанс JPM Coin да достигне до масово приемане, защото други банки и финансови институции не се интересуват от него.


"Нека започна с това, че е добре за блокчейн и крипто индустрията да приветства големи играчи като JP Morgan. Това е единственото хубаво нещо, което ще кажа за това.

Това ме попитаха миналата седмица. Говорех на конференция на Morgan Stanley и някой ме попита - имаше няколко новини за JPM Coin. Този, който ме интервюираше беше от Morgan Stanley. Казах: "Вашата компания ще използва ли JPM Coin?" Той отвърна "вероятно не."

Е, City ще използват ли JPM Coin? Банката на Америка ще използва ли JPM Coin? Ами PNC? Отговорът е не.

И така, означава ли това, че ще имаме всички тези различни монети? Означава ли това, че се връщаме обратно там, където сме - където липсва оперативна съвместимост? Просто не мога да разбера.

Освен това, Гарлингхаус твърди, че се опитва да намери последователен случай на използване на JPM Coin, дори ако целта е да се прилага за вътрешно ползване при JP Morgan.

Искам да добавя още нещо за JPM Coin. Така че нека помислим над това. JPM Coin бе обявен за институционални клиенти, като ако им дадете депозит в долари, те ще ви дадат JPM Coin, който след това можете да преместите в JPM леджър. Но почакайте. Просто използвай долара. Наистина не разбирам. Ако просто го местите в JPM леджър и трябва да бъде долар към долар, едно-към-едно, не разбирам какъв проблем решава.

Миналия месец се появиха доклади, че JP Morgan започва нов процес, който ще използва дигиталния актив на компанията, JP Morgan Coin, за уреждане на сделки с някои от клиенти си. Решението за плащания, базирано на блокчейн, първоначално ще бъде тествано с „малка част“ от клиентела на компанията.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Графиката на XRP в момента е много близка до тази на бичия пазар от 2017-та година

Техническият трейдър, известен в бранша като Magic, казва на своите 31,000 последователи, че текущата графика на XRP отразява ценовото действие на алткойна още в края на 2017 г. XRP за кратко преми...
ФЕВ. 16, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавят фючърси на NEO с до 50x ливъридж

Съгласно съобщението, публикувано на 16 февруари, фючърсите NEO / USDT ще стартират на 17 февруари и търговците ще могат да избират ливъридж между 1x и 5 0x . Таксите, които борсата налага на сдел...
ФЕВ. 16, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кой забравен алткойн може и да е на път да възкръсне

TraderXO пише в Twitter, че NEO може да избухне и да мине по пътя на растежa на Етериум през 2020 г. ETH започна годината от $130 и към момента на писане е $270  - увеличение от 107%.NEO, конкур...
ФЕВ. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Chainlink поставя нови рекорди и не губи инерция

LINK публикува огромни печалби през последните няколко месеца с безумния си импулс, който му позволи да задава нови максимуми за всички времена.Този импулс не показва никакви признаци за забавяне и ан...
ФЕВ. 16, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света