НАЧАЛО Крипто Крими

Джеф Гарзик бе призован в съда за делото срещу Крейг Райт

МАР. 17, 2019 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Джеф Гарзик бе призован в съда за делото срещу Крейг Райт

След смъртта на Клейман през 2013 г., Райт, който се обяви за Сатоши Накамото, искаше да помогне на семесйтвото с Биткойн състоянието.

Софтуерният инженер Джеф Гарзик е призован от Районния съд на САЩ във връзка с делото за $ 4 милиарда срещу Крейг Райт, според документ, публикуван от Гарзик на 15-ти март.

Първоначално искът беше заведен през февруари миналата година в Окръжeн съд на Южна Флорида, а семейството на Дейвид Клейман - компютърен учен, за когото мнозина подозират, че е един от разработчиците на Биткойн и блокчейн, твърдят, че Райт е откраднал до 1.1 милиона BTC след като Дейвид почина.


Те твърдят, че Райт не е върнал средствата.

В официалната жалба се посочва, че Райт “е подправил поредица от договори, за които се твърди, че прехвърлят активите на Дейв на Крейг и / или контролирани от него компании. Крейг записа тези договори със задна дата и подправи подписа на Дейв.”

Впоследствие Райт поиска от съда да отхвърли делото срещу него, но съдът отхвърли искането. Сега призовката призовава Гарзик да се яви в съда и да разкрие някакво доказателство за “личната теория”, че Клейман е Сатоши Накамото. В призовката се иска също така да се предоставят всички съобщения, споразумения и документи, свързани с Райт и Клейман.

Освен това документът изисква от Гарзик да предостави информация за добива на Биткойн за периода от 1-ви януари 2009 г. до април 2013 г. и се отнася до търсенето на документи, свързани със “Silk Road”, Liberty Reserve, Mt. Gox и проектът Prometheus.

В призовката се иска и всякаква комуникация с финансовия криптограф Иън Григ, главен изпълнителен директор на Centre for Strategic Cyberspace и на Security Science, Ричард Залуски и Роджър Вер.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Три години затвор за оператор на нелицензиран обмен на Биткойн в САЩ

Той се съгласи да му бъдат иззети различни активи, включително иззета криптовалута.Оператор на Биткойн обмен е осъден на 3 години затворМинистерството на правосъдието на САЩ (DOJ) обяви в четвъртък, ч...
НОЕ. 22, 2021 14:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

IRS са иззели $3.5 милиарда в криптовалути тази година

Според последния доклад за криминално разследване на IRS тази цифра представлява 93% от активите, конфискувани от данъчните органи през последната година.Агенцията за събиране на данъци смята, че може...
НОЕ. 19, 2021 19:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Жертвите на BitConnect ще бъдат обезщетени

Правителството на САЩ получи одобрение от съда да ликвидира приходи от измамa на стойност $56 милиона на BitConnect, за да компенсира жертвите, според прессъобщение от 16-ти ноември, публикувано от Ми...
НОЕ. 17, 2021 10:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Търговец на криптовалути бе отвлечен в Хонгконг

В хода на разследването може да бъдат арестувани още хора, свързани с престъплението, според властите.Отвличането е извършено на 6 ноември. След опит да обмени Tether (USDT) токените в хонконгски дола...
НОЕ. 15, 2021 13:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света