НАЧАЛО Други

JD.com пуска блокчейн платформа

АВГ. 19, 2018 22:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 JD.com пуска блокчейн платформа

JD.com, най-големият китайски онлайн магазин, пусна отворена блокчейн платформа , даваща възможност на клиентите да имат свои собствени решения, за подобрение на прозрачността, ефективността и сигурността на своите операции, съобщи компанията в корпоративния си блог.


JD Blockchain Open Platform разширява търговската си дейност като услуга на компанията и ще позволи на клиентите да изграждат интелигентни договори както за облаци на частни и обществени предприятия.


Платформата ще позволи на компаниите да рационализират проследяването на движението на продукти, оценка на собствеността, дигитални авторски права и сертификати за автентичност. Компанията осъществява контрол върху качеството на своите предложения в магазина за приложения, за да позволи на потребителите да персонализират приложенията.

Платформата включва магазин за приложения, който предлага софтуер и блокчейн базови слоеве, разработени от независими доставчици на софтуер, както и вътрешен екип за развитие на JD.com.

Платформата ще бъде особено полезна за фирмите, които не разполагат с възможността да разработят собствени блокчейн решения.

China Pacific Insurance Company (CPIC) стана първият партньор на JD.com, който използва отворената блокчейн платформа. Застрахователното дружество прилага уникален идентификационен номер на блокчейн за всеки документ за фактура, подобрява ефективността и улеснява счетоводния процес, като по този начин укрепва управлението на сигурността на електронните фактури.

Янхонг Пан, вицепрезидент и главен финансов директор на CPIC, заяви, че системата за електронни фактури е подобрила оперативната ефективност.

Джиан Пей, който наблюдава големите данни и интелигентната верига за доставки в J.D.com, заяви, че отворената платформа първоначално е разработена за операциите на компанията, за да се подобри видимостта на потребителите.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор продължават да купуват по време на спада

Новото допълнение към BTC резервите на Ел Салвадор беше обявено от президента Наиб Букеле, който потвърди, че покупката на 410 BTC е извършена срещу $15 милиона, поставяйки цената на приблизително $36...
ЯНУ. 23, 2022 12:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света