НАЧАЛО Други

JD.com пуска блокчейн платформа

АВГ. 19, 2018 22:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 JD.com пуска блокчейн платформа

JD.com, най-големият китайски онлайн магазин, пусна отворена блокчейн платформа , даваща възможност на клиентите да имат свои собствени решения, за подобрение на прозрачността, ефективността и сигурността на своите операции, съобщи компанията в корпоративния си блог.

 

JD Blockchain Open Platform разширява търговската си дейност като услуга на компанията и ще позволи на клиентите да изграждат интелигентни договори както за облаци на частни и обществени предприятия.


Платформата ще позволи на компаниите да рационализират проследяването на движението на продукти, оценка на собствеността, дигитални авторски права и сертификати за автентичност. Компанията осъществява контрол върху качеството на своите предложения в магазина за приложения, за да позволи на потребителите да персонализират приложенията.

Платформата включва магазин за приложения, който предлага софтуер и блокчейн базови слоеве, разработени от независими доставчици на софтуер, както и вътрешен екип за развитие на JD.com.

Платформата ще бъде особено полезна за фирмите, които не разполагат с възможността да разработят собствени блокчейн решения.

China Pacific Insurance Company (CPIC) стана първият партньор на JD.com, който използва отворената блокчейн платформа. Застрахователното дружество прилага уникален идентификационен номер на блокчейн за всеки документ за фактура, подобрява ефективността и улеснява счетоводния процес, като по този начин укрепва управлението на сигурността на електронните фактури.

Янхонг Пан, вицепрезидент и главен финансов директор на CPIC, заяви, че системата за електронни фактури е подобрила оперативната ефективност.

Джиан Пей, който наблюдава големите данни и интелигентната верига за доставки в J.D.com, заяви, че отворената платформа първоначално е разработена за операциите на компанията, за да се подобри видимостта на потребителите.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ripple ще запазят централата си в Сан Франциско

Милиардерът вярва, че Сан Франциско е най-подходящ за издателя на XRP от бизнес гледна точка."    "Ripple продължава да разширява 450-членния си екип в града въпреки правните си пр...
МАР. 4, 2021 14:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор от Уол Стрийт даде първият рейтинг на акциите на Coinbase

Гил Лурия от DA Davidson даде на COIN първия му 'buy' рейтинг, засилвайки нарастващата инерция зад компанията.Анализаторът пише, че криптовалутната индустрия ще има свой собствен "Amazon момент" с пре...
МАР. 4, 2021 09:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Поредният милиардер проявява интерес към крипто пространството

Льоб е известен с превръщането на $3 милиона в хедж фонд на стойност $17,5 милиарда през годините и е добре известна фигура на Уолстрийт. Сега крипто секторът е мястото, където той търси нова възможно...
МАР. 3, 2021 18:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Американски счетоводен софтуер за криптовалути получи финансиране от $100 милиона

Според блог публикация от 3-ти март TaxBit е осигурила средствата във финансиране от Серия А, воден от Paradigm и Tiger Capital. Допълнителни инвеститори включват ръководството на PayPal, големи индус...
МАР. 4, 2021 11:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света