НАЧАЛО Други

JD.com пуска блокчейн платформа

АВГ. 19, 2018 22:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 JD.com пуска блокчейн платформа

JD.com, най-големият китайски онлайн магазин, пусна отворена блокчейн платформа , даваща възможност на клиентите да имат свои собствени решения, за подобрение на прозрачността, ефективността и сигурността на своите операции, съобщи компанията в корпоративния си блог.


JD Blockchain Open Platform разширява търговската си дейност като услуга на компанията и ще позволи на клиентите да изграждат интелигентни договори както за облаци на частни и обществени предприятия.


Платформата ще позволи на компаниите да рационализират проследяването на движението на продукти, оценка на собствеността, дигитални авторски права и сертификати за автентичност. Компанията осъществява контрол върху качеството на своите предложения в магазина за приложения, за да позволи на потребителите да персонализират приложенията.

Платформата включва магазин за приложения, който предлага софтуер и блокчейн базови слоеве, разработени от независими доставчици на софтуер, както и вътрешен екип за развитие на JD.com.

Платформата ще бъде особено полезна за фирмите, които не разполагат с възможността да разработят собствени блокчейн решения.

China Pacific Insurance Company (CPIC) стана първият партньор на JD.com, който използва отворената блокчейн платформа. Застрахователното дружество прилага уникален идентификационен номер на блокчейн за всеки документ за фактура, подобрява ефективността и улеснява счетоводния процес, като по този начин укрепва управлението на сигурността на електронните фактури.

Янхонг Пан, вицепрезидент и главен финансов директор на CPIC, заяви, че системата за електронни фактури е подобрила оперативната ефективност.

Джиан Пей, който наблюдава големите данни и интелигентната верига за доставки в J.D.com, заяви, че отворената платформа първоначално е разработена за операциите на компанията, за да се подобри видимостта на потребителите.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

7% от циркулиращото предлагане на Етериум е пренасочено към DeFi

Данните от Defipulse показват, че 7% от предлагането на Етериум (ETH) вече са заключени в DeFi протоколите.В приложенията, базирани на Етериум, потребителите трябва да плащат такси за транзакции, за д...
СЕП. 21, 2020 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Yearn Finance номинира себе си като делегат на Uniswap

В Twitter публикация Кронйе заяви, че "ще изгради инструментариум за улесняване на делегирането, гласуването извън веригата и прилагането на веригата“, ако бъде превърнат в делегат. Той добави:"Към то...
СЕП. 21, 2020 12:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказател...
СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света