НАЧАЛО Други

Известна медия за канабис в Ню Йорк ще приема крипто за IPO

АВГ. 4, 2018 15:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Известна медия за канабис в Ню Йорк ще приема крипто за IPO

High Times, известна медия в Ню Йорк, която се застъпва за употребата на канабис, се насочва към света на криптовалутите, като приема крипто по време на своето IPO.


Главният изпълнителен директор на High Times Адам Левин заяви:

High Times са в челните редици на популярната култура в продължение на повече от четири десетилетия. Сега ще направим още една стъпка в бъдещето, не само като една от първите марки, свързани с канабиса, които ще станат обществено достояние на Nasdaq, но и като първите, които да включат Биткойн и Етериум като част от нашето повишаване на обществения капитал.

Предложението е в съответствие със SEC регулация A+ и вече се приемат крипто инвестиции. Регулация А+ дава възможност за crowdfunding, без да се ограничава само до богати акредитирани инвеститори, отваряйки IPO за повече хора.

High Times подаде доклад за регулация A+, който показва намаляване на отрицателния капитал от 29 млн. Долара, както и значително намаление на оперативните разходи и намаляване на дълга. Tова кара SEC да са категорични за това, защо компанията е в добра позиция да продава ценни книжа.

Изданието описва крипто като валута на бъдещето, като главният изпълнителен директор заявява, че достъпността на crowdfunding форма от Регламент A + е допълнена с тази на крипто, което позволява на хората да инвестират с по-голяма лекота.

"Криптовалутите са създали нова инвестиционна база в целия свят - ние просто им даваме по-стабилни възможности за инвестиции. Започвайки с нашата Рег. А+ crowdfunding, ние се съсредоточихме върху това, да даваме на всеки от дребните инвеститори до дългогодишните фенове, повече начини да притежават парче от High Times", каза Левин.

Докато не вярвахме, че процесът на ICO е правилният ход на нашата марка, би било глупаво да оставим тази новопоявяваща се база от инвеститори, докато продължаваме да се превръщаме в диверсифицирана медийна, събитиен и продуктов гигант.

Медията, която е активна от 1974 г. насам, не е единствената компания, която да избягва процеса на ICO за сметка на IPO.


Крипто добивната фирма Argo Blockchain избра IPO на Лондонската фондова борса през юни, вместо да започне ICO, което мнозина така и очакваха, като се превърна в първата крипто фирма, която да направи това.

Тъй като ICO "манията" от 2017/18 г. започва да стихва леко под по-строги правила, интересно е да се види изграждането на мост между света на традиционните финанси и криптовалутите, тъй като IPO приемат крипто и крипто фирми се занимават с IPO, скъсявайки разстоянието между света на традиционните финанси и това, което High Time говори за бъдещето на валутата.Изображение от Shutterstock

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света