НАЧАЛО Други

Изтръгване на измамите при ICO от крипто индустрията

ЮЛИ. 31, 2018 09:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Изтръгване на измамите при ICO от крипто индустрията

Първоначалните предлагания на токени (ICO) бързо се превръщат в анатема за крипто индустрията. Повече от 81% от всички ICO са измами.

 

Повечето инвеститори и ентусиасти не са запознати с тези схеми тип "пъмп и дъмп". Поради нерегламентираната си природа, повечето от тези ICO успешно измамват индивидите, след което се измъкват.


Издигането на центровете за изследване на криптовалути


В последно време са създадени специализирани изследователски центрове за криптота. Тези центрове са създадени, за да анализират условията на пазара на криптовалути и информацията, която анализаторите предоставят. Тези анализатори трябва да са имали опит в работата с големите компании за ценни книжа и фондовете за дялови инвестиции.

Основната цел на тези центрове е да помагат на хората да разберат по-добре динамичния пазар на криптовалути от гледната точка на инвеститора. ICO-та продължават да бъдат "заразени" от тези измами и тези специални центрове са в състояние да ограничат "заразата" в резултат на регулаторен вакуум.


До тук има известен напредък


Chain Partners Inc., първият блокчейн създател на фирми в Южна Корея, обяви на 29-ми юли, че наема служители за своя изследователски център. Анализаторите на криптовалути, които имат петгодишен трудов опит в инвестиционното банково дело, имат по-добър шанс да бъдат наети от компанията. Изследователският център е ръководен от Han Dae-hoon, бивш анализатор в SK Securities Co. и Shinhan Investment Corp.

Центърът прави важни стъпки, тъй като за първи път в Корея вече представи индекс на криптовалути. Освен това е публикуван дневен отчет, анализиращ пазара на крипто в страната и чужбина. Друга важна стъпка, която се опитва да предприеме корейският изследователски център, е разработването на индекс като KOSPI 200. Това може да покаже ценовата тенденция и данните за транзакциите на големите криптовалути, като Биткойн и Етериум.

China Partners не е единственият център, който желае да има индекс. Bloomberg, заедно с легендата за фондовата индустрия на САЩ, Майкъл Новограц, създадоха индекса Bloomberg Galaxy Crypto (BGCI). BGCI също така базиран на изчисленията си на базата на криптовалутите с повечето пазарни капитализации и транзакции, включително Биткойн, Етериум и Ripple.


Регулиране на сцената на Центъра за изследване на криптовалути


Друга компания, която наскоро стартира своя собствен изследователски център, е Coinone, третата по големина в Южна Корея борса за криптовалути. Основната цел на центъра е да представи първокласен стандарт за крипто анализ. Подобно на центъра на Chain Partners, той също така издава доклад за анализа на криптовалутите и седмичните пазарни условия.

Ще споменем и Streami Inc., тъй като наскоро получи сертификат за сигурност на информацията ISO / IEC270001, сертифициран от Международната организация по стандартизация. Компанията, която работи с крипто борси, Gopax, се стреми да осигури Cryptopic, която съдържа важна информация за крипто инвестициите.

Binance, една от най-големите дигитални валутни борси по пазарна капитализация, ще пусне приложение, наречено Binance Info. Компанията тества приложението, като набира предварително потребители преди официалното освобождаване. Според служител на Binance, Binance Info ще предостави информация за около 1 200 токена и индустриални новини.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Крипто борсата FTX добавя поддръжка за PayPal

От FTX Exchange заявиха, че техните потребители могат да извършват транзакции като използват всяка валута, тъй като една от възможностите на PayPal е конвертирането на валути без загуба на време. Това...
МАР. 2, 2021 22:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple изпращат 627,947,493 XRP на Джед Маккейлъб

Компанията му е изпратила поредният трансфер от 627,974,493 монети (колосалната суа от $277,683,138).Междувременно няколко други големи партиди от XRP токени са преместени с участието на Крис Ларсен н...
МАР. 2, 2021 21:31 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com ще спонсорира отборът на Aston Martin във Формула 1

Според доклад на Business Insider сътрудничеството е многогодишно спонсорство по повод завръщането на британския производител на автомобили във F1 през 2021 г. след 61-годишно отсъствие. Точните финан...
МАР. 3, 2021 08:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rakuten ще позволи на клиентите да зареждат сметката си с BTC, ETH, BCH

В официално съобщение фирмата обяви, че ще позволи на клиентите на своя крипто портфейл и борсова платформа Rakuten Wallet да попълват сметките си за електронно плащане, използвайки Биткойн, Етериум и...
МАР. 1, 2021 21:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света