НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Майкъл Сейлър твърди, че има хиляди ръководители, които се интересуват от Биткойн

ЯНУ. 24, 2021 13:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Майкъл Сейлър твърди, че има хиляди ръководители, които се интересуват от Биткойн

Биткойн се превърна в явление на Уолстрийт и в корпоративния свят през последните няколко месеца.

 

Започна през август, когато MicroStrategy купи Биткойн с пари от своята хазна, показвайки на света, че да, BTC може да бъде дългосрочна инвестиция.


Това беше последвано от Square, а след това, поредица от по-малки компании и дори фондове на Уолстрийт, които отвориха очите и ушите си за случващото се в криптопространството. 


В сравнение с преди, сега има стотици милиони, макар и вероятно по-скоро милиарди, в пространството на криптоактивите, които се използват от институционални играчи.


Но има още място за растеж, според Майкъл Сейлър, главен изпълнителен директор на MicroStrategy.


Дали корпоративна Америка ще купи още Биткойн?


Майкъл Сейлър наскоро се обърна към CNBC, за да обсъди своите виждания за пазара на криптоактиви.


В това интервю той съобщи, че ще бъде домакин на дигитална конференция, която ще позволи на ръководителите от корпоративна Америка да научат повече за BTC и как могат да го внедрят в своя бизнес.


"Ще имаме хиляди ръководители, служители ... директори и съветници на корпорации, които се събират през първата седмица на февруари. Всички те искат да разберат как да включат #Биткойн в своя баланс или техните P&L..."Интересното тук е, че Сейлър очаква "хиляди" хора да се съберат, за да обсъдят крипто феномена.


MicroStrategy ще открие своите книги за игра и вътрешни документи относно експозицията към Биткойн, за да се опита да накара корпоративна Америка да разбере по-добре как трябва да се справят с волатилността, регулаторните тенденции и други проблеми, които могат да възникнат от инвестирането на парична позиция в BTC.


Анализаторите очакват тези корпоративни притоци, които могат или не могат да пристигнат в крайна сметка, да тласнат този пазар много по-високо.


Стратезите на JPMorgan наскоро заявиха, че може да има прилив на търсене на Биткойн на стойност от 600 милиарда долара, ако пенсионните фондове и застрахователните компании в света просто разпределят един процент от активите си в BTC.


"Ако пенсионните фондове и застрахователните компании в САЩ, еврозоната, Великобритания и Япония разпределят 1% от активите в Биткойн, това би довело до допълнително търсене на Биткойн от 600 милиарда долара", казаха стратезите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

MicroStrategy купува още $1 милиард в Биткойн като няма планове да спира покупките си

Обявено на уебсайта на компанията в сряда, според съобщенията монетите са закупени за около $52,765 за монета, което се равнява на малко над $1 милиард. Изпълнителният директор на MicroStrategy М...
ФЕВ. 24, 2021 21:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Институционалните инвеститори започват да изкупуват Биткойн, според директора на Blockstream

Бек, който създаде система за доказателство за работа, преди да бъде изобретен Биткойн, обясни на своите 247 500 последователи значението на последната BTC инвестиция на Square.worth noting https://t....
ФЕВ. 24, 2021 19:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Square купува още $170 милиона в Биткойн

Печалбите от такси от покупка и продажба на Биткойн в Cash App продължават да бъдат основният източник на приходи за Square Inc. Месечните активни потребители на Square Inc. достигнаха 36 милиона, кое...
ФЕВ. 24, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света