НАЧАЛО Прессъобщения

Искате ли да имате успех в крипто през 2023 г.? Вижте Uniswap (UNI), NEAR Protocol и VC Spectra (SPCT)

септември 3, 2023 10:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Искате ли да имате успех в крипто през 2023 г.? Вижте Uniswap (UNI), NEAR Protocol и VC Spectra (SPCT)

След като Uniswap (UNI) обяви плана за UniswapX на 17 юли 2023 г., цената на токена рязко се повиши, но оттогава тя се понижи в мечия пазар. 

От друга страна, Near Protocol (NEAR) изпитва затруднения въпреки растежа на своята блокчейн операционна система. При такъв сценарий VC Spectra (SPCT), със своя реален случай на използване, се превърна в най-големия печеливш в мечия пазар. 

Въпреки това анализаторите избраха Uniswap (UNI), Near Protocol (NEAR) и VC Spectra (SPCT) за най-добрите крипто токени. Нека разберем защо. 

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Цената на Uniswap (UNI) продължава да се понижава, след като започна да се търгува на BASE

Хейдън Адамс, основателят на Uniswap (UNI), в публикация в блога си от 17 юли 2023 г. обяви плановете за UniswapX. Неразделна част от UniswapX ще бъдат суаповете без газ, суаповете между веригите без газ и по-доброто ценообразуване.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


 Тъй като крипто пазарите се повишиха след решението на SEC срещу XRP от 13 юли, цената на Uniswap също отбеляза ръст. В съчетание с обявяването на UniswapX, цената на Uniswap се повиши с 27.1% между 13 юли и 2 август. 

На 8 август Uniswap (UNI) започна да функционира в мрежата BASE. Но тъй като крипто пазарите се сринаха през следващите седмици, Uniswap (UNI) също стана свидетел на срив. Монетата Uniswap (UNI) се понижи с 27.5% от своя връх на 2 август от $6.65 и на 29 август се търгуваше за $4.82.

Въпреки дъмпинга, експертите направиха положителна прогноза за цената на Uniswap поради ръста на DeFi. Те я поставха в списъка на най-добрите криптовалути за покупка. 

Near Protocol (NEAR) се срива след юлския скок заедно с крипто пазарите

Решението на SEC срещу XRP на 13 юли 2023 г. дойде като масивен катализатор, който тласна крипто пазарите нагоре. Near Protocol (NEAR) също стана свидетел на скок от $1.32 на 13 юли до $1.57 на 14 юли. 

Но оттогава насам еуфорията избледня и Near Protocol (NEAR) се оказа мечи настроена заедно с целия пазар. 

На 17 август Router Protocol интегрира Near Protocol (NEAR) в своята тестова мрежа Mandara. Tokenproof се присъедини към Near Protocol (NEAR) на 22 август, а на същия ден беше обявен NEAR Digital Collective. 

Тези съобщения не успяха да спрат спада на цената на NEAR. Near Protocol (NEAR) се понижи с 22% от върха на 14 юли и на 29 август се търгуваше за $1.23.

Тъй като Near Protocol (NEAR) работи за разрастването на своята блокчейн операционна система, експертите са оптимистично настроени към токена NEAR. 

VC Spectra (SPCT) се издига с глава и рамене над най-добрите алткойни

С цел да революционизира финтех индустрията, VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, платформа за управление на активи и търговия. Тя е изградена върху мрежата на Биткойн и демократизира процеса на инвестиране в най-добрите нови ICO и DeFi компании. 

VC Spectra (SPCT) има за цел да опрости криптовалутите за начинаещите, като направи инвестиционния процес лесен. VC Spectra (SPCT) извършва намаляване на риска чрез хеджиране и диверсификация на портфейла, за да защити средствата и печалбите.

Платформата VC Spectra има свой собствен токен за управление SPCT. Токенът е дефлационен, с механизъм за изгаряне, който намалява циркулиращото му предлагане с времето. 

VC Spectra провежда Етап 3 на публичната предварителна продажба на SPCT токена. Цената на токена е $0.025 за SPCT на етап 3. Тази цена представлява увеличение с 212.5% спрямо цената на Етап 1 и увеличение със 127.27% спрямо цената на Етап 2. 

В края на предварителните продажби, когато VC Spectra (SPCT) достигне $0.08 за токен, възвръщаемостта на инвестициите ще бъде 220%. 

Тези печалби на VC Spectra (SPCT) са още преди тя да бъде регистрирана на някоя борса. В резултат на това VC Spectra (SPCT) е поставена заедно с Uniswap (UNI) и Near Protocol (NEAR) като най-добрите криптовалути, в които да инвестирате. 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Важно: Тази статия се предоставя само с информационна цел и не е предназначена за инвестиционен съвет. Съдържанието не представлява препоръка за покупка, продажба или държане на ценни книжа или финансови инструменти. Читателите трябва да провеждат собствени проучвания и да се консултират с финансови съветници, преди да вземат инвестиционни решения. Представената информация може да не е актуална и да се окаже остаряла.

С достъпа до и прочитането на тази статия вие потвърждавате и се съгласявате с горното оповестяване и отказ от отговорност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.