НАЧАЛО Други

IPO на High Times все пак ще приема Биткойн и Етериум

СЕП. 6, 2018 18:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 IPO на High Times все пак ще приема Биткойн и Етериум

Популярната публикация High Times приема Биткойн и Етериум за акции, които сега се предлагат в първично публично предлагане (IPO) на стойност 11 долара на акция.

 

През август 2018 г. High Times първоначално обяви, че ще приемa крипто по време на публичното предлагане.


Но на 13-ти август тя изпрати изявление до Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ, уточнявайки, че всъщност няма да приемa Биткойн.

Въпреки това писмо до SEC, High Times все още приема Биткойн и Етериум в замяна на акции от IPO. Представителят на публикацията Джон Капета потвърди, че все още приемат плащания в Биткойн и Етериум, но изясни, че не държи крипто.

Вместо това, криптовалутите ще бъдат преобразувани във фиатни, когато плащането е получено, за да се избегнат всички правни последици от продажбата на акции за крипто. Капета каза: "Ние приемаме [криптовалутите] като опция за плащане, но технически Фонд Америка приема Биткойн и Етериум ... Това е подобно на начина, по който бихме правили международно публично предлагане и приемахме паунда или еврото".

Публикацията планира да стане публична на борсата NASDAQ, но преди това тя продава акции за 11 USD, 10% отстъпка от очакваната начална цена на NASDAQ.

Може би ако крипто експериментът на High Times върви добре, тогава други IPOта в бъдеще ще се замислят дали да не приемат крипто за акции. Крипто е бързо, ефективно и е необратим начин на плащане, който дава на операторите на IPO спокойствие. Това е различно от повечето видове сделки с фиат, които могат да бъдат обърнати, което може да доведе до финансови проблеми за публично предлагане.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света