НАЧАЛО Други

IPO на High Times все пак ще приема Биткойн и Етериум

СЕП. 6, 2018 18:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 IPO на High Times все пак ще приема Биткойн и Етериум

Популярната публикация High Times приема Биткойн и Етериум за акции, които сега се предлагат в първично публично предлагане (IPO) на стойност 11 долара на акция.


През август 2018 г. High Times първоначално обяви, че ще приемa крипто по време на публичното предлагане.


Но на 13-ти август тя изпрати изявление до Комисията за ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ, уточнявайки, че всъщност няма да приемa Биткойн.

Въпреки това писмо до SEC, High Times все още приема Биткойн и Етериум в замяна на акции от IPO. Представителят на публикацията Джон Капета потвърди, че все още приемат плащания в Биткойн и Етериум, но изясни, че не държи крипто.

Вместо това, криптовалутите ще бъдат преобразувани във фиатни, когато плащането е получено, за да се избегнат всички правни последици от продажбата на акции за крипто. Капета каза: "Ние приемаме [криптовалутите] като опция за плащане, но технически Фонд Америка приема Биткойн и Етериум ... Това е подобно на начина, по който бихме правили международно публично предлагане и приемахме паунда или еврото".

Публикацията планира да стане публична на борсата NASDAQ, но преди това тя продава акции за 11 USD, 10% отстъпка от очакваната начална цена на NASDAQ.

Може би ако крипто експериментът на High Times върви добре, тогава други IPOта в бъдеще ще се замислят дали да не приемат крипто за акции. Крипто е бързо, ефективно и е необратим начин на плащане, който дава на операторите на IPO спокойствие. Това е различно от повечето видове сделки с фиат, които могат да бъдат обърнати, което може да доведе до финансови проблеми за публично предлагане.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Централната банка на Нигерия ще бъде първата в Aфрика с дигитална валута

CBDC на Нигерия, електроната найра, първоначално трябваше да бъде пусната на 1-ви октомври. Стартирането беше отложено обаче, за да се подготви за 61-ия ден на независимостта на страната.През август Ц...
ОКТ. 25, 2021 16:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск отрича сътрудникът му да има общо с Фондация Dogecoin

В скорошен туит мултимилиардерът пише, че нито той, нито Бърчъл, нито някой от неговите сътрудници са замесени.Neither Jared, nor me, nor anyone I know has anything to do with this foundation— Elon Mu...
ОКТ. 25, 2021 15:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск планира да стане първия в света Dogecoin трилионер

Според скорошна прогноза на анализатор от Morgan Stanley, основателят на SpaceX е на път да стане първият трилионер в света с безмилостното си натрупване на богатство.Twitter акаунт, наречен UberFacts...
ОКТ. 24, 2021 19:28 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сатоши Накамото се нарежда в топ 20 на милиардерите

Стойността на Биткойн (BTC) скочи до над $67,00 по време на скорошния възход на криптопазара, преди да се върне до сегашната си стойност от около $62,000. Според текущия обменен курс и приблизителния ...
ОКТ. 24, 2021 18:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света