НАЧАЛО Биткойн Алткойни

IOTA за колаборацията си с Audi

ДЕК. 18, 2018 08:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 IOTA  за колаборацията си с Audi

Екипът представи резултатите от крайния проект пред избрана територия в Инголщат и Берлин.

Фондация IOTA съобщи в събота на своята общност, че комбинираната 5-месечна колаборация с екип от автомобилния производител Audi даде положителен резултат.Презентацията беше успешна и предостави още един пример за това защо е важно да се изследват възникващите технологии като IOTA с подход, който поставя клиентите в центъра.


Четиримесечният проект


Audi Denkwerkstatt и Фондацията IOTA решиха да започнат четиримесечно изследване, за да проучат възможностите на технологията IOTA и да решат проблемите в реалния свят в областта на мобилността, автомобилостроенето и интернет.

Фондация IOTA твърдят:

Презентацията беше успешна и беше още един пример за важността да се изследват нови технологии като IOTA с подход, ориентиран към клиентите.

Кой какво направи в проекта?


Audi, през първите няколко седмици от проекта, се посвети на изследвания и интервюира експерти на домейни, за да определи проблема и да намери решение.

След приключване на фазата на проучване, екипът работи с други експерти, за да завършат първия прототип, да съберат обратна информация за потребителите и да се доближат до прилагането на продукта на пазара.

Екип от IOTA работи като консултант на производителя на автомобили, като им помага за технологиите, бизнес моделите и случаите на използване.

Малте Шьонфелд от Audi похвали екипа на Фондацията, казвайки:

Изследването на нови теми винаги е вълнуващо и изисква отлична работа в екип и отдаденост, за да се направи нещо в рамките на шест месеца.

Жанин Хетел от IOTA оцени развитието на Audi и каза, че е горда да опознае отборния им дух и стил на работа.

Ян Паузбек от Фондацията заяви, че работата с Audi е доказателство, че иновациите изискват "практически манталитет" и сътрудничество.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анонимни китове и Ripple местят 82 милиона XRP

Базираната в Сан Франциско блокчейн компания Ripple изпрати 10 милиона XRP до борсата Bitstamp (ODL коридора в Люксембург).ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-добрите алткойни за 2021 годинаRipple също прехвърли 20 мили...
СЕП. 18, 2021 18:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите алткойни за 2021 година

Тези DeFi токени предлагат нещо повече от спекулативна стойност - те имат реални ползи.Блокчейн компаниите издават свои собствени криптовалути, които често са задължителни за взаимодействие с техните ...
СЕП. 18, 2021 16:16 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този токен стигна нови върхове след частна продажба за $230 милиона

Това се случва докато повечето други крипто проекти се движат настрани.Платформата за интелигентни договори Avalanche (AVAX) се търгува на $72.6 към момента на писане, като е постигнала рекордно висок...
СЕП. 18, 2021 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света