НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите на Sui Network (SUI) и dYdX са в подем: Предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) краде светлината на прожекторите

септември 6, 2023 18:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите на Sui Network (SUI) и dYdX са в подем: Предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) краде светлината на прожекторите

Въпреки че стартирането на ликвидния стейкинг на Sui Network и стратегическото развитие на продукта на dYdX привлякоха вниманието на инвеститорите, предварителната продажба на VC Spectra е тази, която открадна светлината на прожекторите. 

С впечатляващата възвръщаемост за инвеститорите в ранен етап и потенциала за значителен скок на стойността, VC Spectra (SPCT) предизвиква голямо вълнение.

Защо инвеститорите проявяват интерес към VC Spectra в сравнение с тези водещи криптовалути? Нека разберем! 

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

SUI (СУИ) стартира ликвидния стейкинг на фона на пазарната турбуленция 

На 3 август 2023 г. мрежата на SUI стартира нова функционалност, която дава възможност за ликвиден стейкинг като част от последния ъпгрейд на мрежата. Тази функция позволява на разработчиците да предлагат услуги, които дават възможност на притежателите на SUI токени да получават деривативни токени пропорционално на стойността на заложените от тях криптотокени SUI.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Стартирането не оказа значително въздействие върху стойността на SUI, главно поради нестабилността на пазара. Цената на SUI постепенно спадна от $0.61 до $0.49 между 3 август и 2 септември, което доведе до 19.67% спад на цената на SUI.

Въпреки това, с планираното отключване на SUI токени през четвъртото тримесечие и продължаващата подкрепа от страна на общността на SUI, много крипто анализатори очакват SUI, един от водещите алткойни, както и акциите на SUI да нараснат с възстановяването на цялостния криптопазар.

Разработването на продукти на dYdX (DYDX) създава предпоставки за растеж

Децентрализираната борса dYdX е подготвена за растеж след стратегическо адаптиране на програмата си за ликвидност и напредване в разработването на продукти. 

В преломно гласуване на общността членовете на DYDX одобриха с огромно мнозинство предложение за максимизиране на стойността за заинтересованите страни чрез оптимизиране на възнагражденията на 1 август 2023 г.

Чрез намаляване на плащанията за добив dYdX дава възможност за устойчив дългосрочен растеж, като същевременно запазва $1 милион на месец за по-нататъшни иновации. Това благоразумно решение, съчетано със забавения график за пускане на токени, създава предпоставки за вътрешно повишаване на стойността.

Ентусиазмът на инвеститорите подхрани скока на стойността на DYDX с 6.06% – от $1.98 до $2.10 в рамките на 24 часа. Доверието се пренесе и в момента, в който dYdX обяви стартирането на втора публична тестова мрежа на 7 август. Вследствие на това стойността на DYDX нарасна със 7.62%, като между 7 и 14 август цената се повиши от $2.10 до $2.26.

Бичите настроения обаче скоро утихнаха, тъй като по-широките крипто пазари навлязоха в спад. В периода между 14 август и 2 септември DYDX отбеляза спад в стойността си, като цената му се понижи с 10.62% от $2.26 до $2.02.

Като се има предвид неотдавнашният напредък в екосистемата на dYdX, включително предстоящото стартиране на майннет през четвъртото тримесечие, има очакване, че цената на алткойна ще възстанови инерцията си и потенциално ще се движи във възходяща посока.

Публичната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) поскъпва, като се очаква впечатляваща възвръщаемост

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предлага на потребителите си дивиденти по време на публична предварителна продажба и обратно изкупуване въз основа на инвестиционните печалби. 

Потребителите също така получават достъп до ексклузивни възможности, като например нови ICO в сийд/частни продажби и права на глас.

Токенът VC Spectra (SPCT) работи върху блокчейна на Биткойн и включва дефлационен механизъм, като намалява циркулацията на токена чрез механизъм за изгаряне.

Понастоящем VC Spectra (SPCT) се намира в третия етап на своята публична предварителна продажба, като предлага токени на цена от $0.025. Инвеститорите, които са участвали в първия етап, са отбелязали значително увеличение на възвръщаемостта на инвестициите от 212.5%, докато инвеститорите на втория етап са отбелязали 127.27% възвръщаемост на инвестициите. 

Освен това, ако инвеститорите закупят токени VC Spectra (SPCT)на текущата цена от $0.025, те могат да очакват да се възползват от 32% увеличение, когато SPCT достигне $0.033 в четвъртия етап на предварителната продажба. Освен това има потенциал за значителен скок от 220%, когато VC Spectra (SPCT) достигне $0.08 до края на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.