НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Инвеститорите са щастливи след поредното изгаряне на токени от Binance

АПР. 17, 2019 19:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Инвеститорите са щастливи след поредното изгаряне на токени от Binance

Binance обявиха седмия си кръг за изгаряне на собствените си токени (BNB) за първото тримесечие на 2019 г. и унищожават 829 888 BNB токена - приблизително $15,6 милиона.Борсата изгаря приблизително 20% от печалбите си на всяко тримесечие, като генерира приблизително $78 милиона долара от печалбите си през тази година.

Въпреки че Binance изгаря по-малко токени, отколкото през последното тримесечие, размерът на финансовите средства остава почти същия, тъй като Binance токените се подобриха значително по стойност през последните 6 месеца.

Още по-интересно, особено за тези, които подкрепят Binance и тяхната монета, е, че компанията е на печалба с около 66% през това тримесечие от последното.


Binance се представят изключително добре


Binance има изключително добър старт на 2019 г., като планира да пусне Binance DEX през април, както и пускането на Binance LaunchPad и Binance Chain.

Това развитие може да допринася за голямото покачване на цената на BNB, която, както отбелязва официалното съобщение, привлича вниманието както към нейната производителност, така и към нейната преднина в сравнение с останалата част от пазара.

Завършвайки с оптимистична бележка, както винаги, изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао каза:

Като цяло, ние сме доволни от резултатите за първото тримесечие на 2019 г. и продължаваме да бъдем изключително заети със създаването на продукти за второто тримесечие. Предстои ни много работа. Вярваме, че ще ви харесат многото неща, които доставяме. Аз съм оптимист, както винаги.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света