НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

11.12.2023 6:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

На хоризонта обаче се появи нов претендент: Retik Finance (RETIK). С впечатляващото си представяне в предварителната продажба и с иновативните си DeFi решения, както и несравнимата си полезност Retik Finance е готова да предизвика блокчейн пространството и потенциално да осигури 20 пъти повече печалби от MATIC.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Възходът на Polygon към известност

Polygon, по-рано известна като Matic Network, изгря на сцената през 2017 г. като решение за мащабиране на втори слой. Чрез използването на странични вериги и “optimistic roll ups” Polygon драстично намалява таксите за транзакции и увеличава скоростта им в сравнение с претоварената главна мрежа на Етериум. това я превърна в популярен избор за децентрализирани приложения (dApps) и бизнеси, които искат да изграждат върху блокчейна на Етериум.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Retik Finance ($RETIK)

Retik Finance е всеобхватен проект за децентрализирани финанси (DeFi), чиято цел е да революционизира начина, по който хората взаимодействат с финансите си. Той предлага разнообразен набор от взаимосвързани услуги и продукти, като всички те се захранват от родния токен на проекта, $RETIK.

Retik Finance: Захранване на комунални услуги

Докато Polygon се фокусира предимно върху мащабирането на Етериум, Retik Finance възприема по-широк подход към DeFi. Нейната екосистема предлага цялостен набор от финансови инструменти, включително:

 • DeFi дебитни карти: Похарчете криптовалутата си директно при милиони търговци по света, като премахнете необходимостта от конвертиране.
 • Портал за плащания от следващо поколение: Платежният портал на Retik предлага несравнима сигурност, бързина и удобство за ползване както за търговците, така и за клиентите.
 • Задвижвано от AI P2P кредитиране: Заемайте и предоставяйте криптовалути с по-голяма ефективност и по-нисък риск благодарение на задвижвания от AI алгоритъм за съвпадение на Retik.
 • Най-сигурният DeFi портфейл в света: Защитете дигиталните си активи с най-съвременни функции за сигурност и многопластово криптиране.
 • Децентрализиран обмен (DEX): Търгувайте с криптовалути безпроблемно и сигурно, без да разчитате на централизирани борси.
 • Платформа за стейкинг: Печелете пасивни доходи, като стейквате своите токени RETIK и допринасяте за сигурността на мрежата.
 • Протоколи за заемане и даване в заем: Получете достъп до гъвкави възможности за кредитиране и печелете лихви върху притежаваните от вас активи.
 • Търговия с безсрочни фючърси и опции: Спекулирайте с бъдещата цена на криптовалутите с помощта на усъвършенствани инструменти за търговия.

Защо Retik Finance може да предложи 20 пъти повече печалби

Ето няколко причини, поради които Retik Finance има потенциала да осигури 20 пъти повече печалби от MATIC:

 • По-широк спектър от приложения: Retik Finance е насочена към по-широк спектър от нужди в DeFi пространството, като предлага решения за ежедневни разходи, отпускане на заеми, заемане на средства и търговия, докато MATIC се фокусира предимно върху мащабирането на Етериум.
 • Уникална полезност: DeFi дебитните карти на Retik и P2P AI кредитирането са уникални функции, които не се срещат в други проекти, и предлагат ценни функционалности, които привличат по-широка потребителска база.
 • Предимство на първия в играта: Retik е един от първите проекти, които обединяват цялостен набор от DeFi инструменти под един покрив, което му дава значително предимство пред конкурентите.
 • Силен екип и общност: Retik може да се похвали с екип от опитни професионалисти и бързо разрастваща се общност от запалени привърженици, които създават здрава основа за бъдещ растеж.
 • Възможност за предварителна продажба: Предварителната продажба на Retik предлага на инвеститорите възможност да придобият токени със значителна отстъпка преди публичното пускане, което потенциално може да доведе до значителни печалби, след като проектът набере скорост.

Макар че миналите резултати не гарантират бъдещи резултати, Retik Finance представлява убедителна възможност за инвеститорите, които търсят потенциал за висок растеж. Нейната комбинация от иновативни решения, разнообразна полезност и силни основи привлече вниманието на много инвеститори от Polygon (MATIC), които сега искат да диверсифицират портфейлите си с този обещаващ проект.

Заключение

Retik Finance е изгряваща DeFi звезда с потенциал да революционизира начина, по който взаимодействаме с криптовалутите. Нейните уникални функции, широка гама от приложения и силен екип я позиционират за значителен растеж през следващите години. за инвеститорите, които търсят инвестиционна възможност с висок потенциал, Retik Finance предлага убедително предложение, което потенциално може да осигури възвръщаемост, далеч надхвърляща тази на MATIC.

Тъй като проектът продължава да се развива и да набира популярност, бъдещето на RETIK изглежда светло, а тези, които инвестират рано, могат да бъдат възнаградени богато.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.