НАЧАЛО Други

Инвеститорите на Coinbase са загубили повече от $100 милиона след новината за Китай

СЕП. 24, 2021 22:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Инвеститорите на Coinbase са загубили повече от $100 милиона след новината за Китай

Облигациите на Coinbase Global Inc. спаднаха значително след поредните негативни новини, предоставени от Китайската Народна Банка.

Преди това китайското правителство блокира всички крипто транзакции, но прие нова политика, предназначена за спиране на незаконния добив на криптовалути и транзакции.


Заявените загуби на инвеститорите към момента на публикуване са $100 милиона. Загубата от $1 милиард на 3.6-процентовите, 10-годишни облигации остава на 1.5 пункта. 


Посочените облигации спаднаха до $0.945. Според данни за ценообразуване на облигации на Trace, седемгодишните книжа от 3.375% са загубили един базисен пункт.


Облигациите на Coinbase вече преминаха през значителен спад в ценообразуването на 14-ти септември, след опасения, причинени от потенциалния фалит на Evergrande, което може да повлияе на световните пазари и дори да предизвика нова финансова криза.


ПРОЧЕТИ ОЩЕПоложението в Китай всява паника на световните пазари


Това стана след новината за потенциален съдебен процес от Комисията по ценни книжа и борси на САЩ и провала на стартирането на нова платформа за кредитиране на криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

Обемът на търговия на Binance достигна невероятните $100 милиарда за един ден

100 billion traded yesterday on #binance pic.twitter.com/SelYpou3mL— CZ 🔶 Binance (@cz_binance) October 21, 2021Водещата крипто борса записа този важен етап в деня, в който Биткойн, най-голямата крипт...
ОКТ. 21, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC може да създадат собствена криптовалута

AMC е „хиперактивен в крипто“Арон намекна за плановете по време на интервю за CNBC, като отбеляза, че AMC "става хиперактивен в крипто"."Има много причини, поради които AMC може да бъде успешен емитен...
ОКТ. 21, 2021 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 2,000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales & Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - Career Show Marketing, Sales & Customer Service ще се проведе на 30-ти ноември. В съби...
ОКТ. 21, 2021 10:57 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple си партнира с дубайска форекс компания

Дубайската фирма ще използва RippleNet Cloud, за да установи коридор за парични преводи между ОАЕ и Малайзия.Плащанията, изпратени чрез Al Ansari Exchange, ще бъдат получени от MoneyMatch, малайзийски...
ОКТ. 21, 2021 09:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света