НАЧАЛО Прессъобщения

Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Kelexo (KLXO), а Bitcoin (BTC) падна до $64,000

25.03.2024 17:27 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Kelexo (KLXO), а Bitcoin (BTC) падна до $64,000

Прогнозите станаха малко по-трудни за определяне поради хаотичния характер на настоящия пазар. И все пак анализаторите все още предоставят ценна информация за най-вероятните движения на различните токени.

За инвеститорите, които искат да имат предимство, тази информация е незаменима при вземането на решения.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия са отразени гледната точка на анализаторите за пазара и мненията им за Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и Bitcoin (BTC). Също така обсъждаме токена, който анализаторите разглеждат – Kelexo (KLXO).

Dogecoin (DOGE) тръгва нагоре

Dogecoin (DOGE) е специален меме токен, който започна като лека шега на пазара. Той стана пионер в своя жанр криптовалути, като скоро след него се появиха токени като Shiba Inu (SHIB). Dogecoin (DOGE) имаше странна година, но тя може би ще се подобри.
Сега Dogecoin (DOGE) струва $0.1819 за токен. Това масивно повишение през последните няколко дни изведе Dogecoin (DOGE) с 28% над цените отпреди седмица. Ако инерцията се запази, тя може да достигне $0.2 до втората седмица на април.

Shiba Inu (SHIB) открива растеж

Shiba Inu (SHIB) е един от продуктите на революцията на мемекоините, която Dogecoin (DOGE) започна. Shiba Inu (SHIB) обаче е негов токен и се е заел да се отличи. Досега масовото поскъпване през тази година е тласнало Shiba Inu (SHIB) към повече разговори.
Монетата е поскъпнала с 8% в сравнение с преди една седмица по време на пресата. Текущата ѝ цена е $0.0002929 за единица. Shiba Inu (SHIB) може да продължи по пътя си нагоре, но има да извърви дълъг път за значителна възвръщаемост.

Биткойн (BTC) в поетапно покачване

Биткойн (BTC) започна да дърпа нагоре, макар и много бавно. Към момента на писане на статията монетата токенът се търгува за $69,500 след като преди седмица цената беше спаднала до под $64,000. Това е добро подобрение, но Bitcoin (BTC) все още е далеч от цените преди две седмици. В сравнение с цената отпреди една седмица.

Инвеститори добавят Kelexo (KLXO) към портфейлите си

Kelexo (KLXO) е най-новото попълнение в много портфейли. Инвеститорите са доловили потенциала на новия токен и купуват масово. Kelexo (KLXO) може да се сдобие с още инвеститори още преди края на месеца.
Kelexo (KLXO) е децентрализиран пазар. Той позволява на потребителите да инвестират сигурно своите средства и да получават фиксиран пасивен доход в замяна. Потребителите могат също така да получат достъп до финансиране в Kelexo (KLXO) и да получат бързи заеми. Токенът създава по-голяма достъпност около заемите и подобрява процеса от регистрацията до изплащането им.
На втория етап от предварителната продажба Kelexo (KLXO) се продава на цена от $0.05 за токен. Това е достъпна цена, но може да се покачи бързо с вниманието, което Kelexo (KLXO) получава. Умните инвеститори може да действат сега и да си осигурят колкото се може повече от Kelexo (KLXO).
Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.