НАЧАЛО Други

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

С повече от $2 трилиона под управление, гигантът е един от най-големите играчи в света на инвестициите.

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CNBC.


Фирмата, която се е ангажирала с пазара чрез ценни книжа, свързани с криптовалути, сега разглежда “търговията с определени криптовалути като част от нашите стратегии за проследяване на тенденциите или стратегии, ориентирани към кванти, след което ще свършим повече работа по фундаменталната страна”, каза Ивасцин.


“Така че това ще бъде постепенен процес, в който ще сме прекарали много време от страна на вътрешното усърдие, говорейки пред инвеститорите. И ние ще направим бебешки стъпки в област, която бързо се разраства.”


Фирмата вече търгува с ценни книжа, които са обвързани с крипто пазара, възползвайки се от ценовите несъответствия, които съществуват между различните продукти.


Ивасцин каза също, че фирмата обръща внимание на децентрализираното финансиране, описвайки го като “подривно”.


Не Пропускай: Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Pimco “мисли за сценарии, при които това може да ни накара да гарантираме, че сме конкурентоспособни да се справим с това, което е бързо променяща се среда, която предлага доста значимо стойностно предложение, особено за по-младите поколения или новото поколение на инвестиционната общност.


Коментарите на Ивасцин дойдоха, след като Биткойн скочи над рекордите за всички времена над $66,000 и пускането на първия базиран на фючърси Биткойн ETF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Други новини

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Служител на Celsius отстранен след слухове за ареста на финансовия директор на компанията

"Наскоро бяхме информирани за полицейско разследване в Израел, включващо служител“, написаха от Celsius в Twitter. "Въпреки че това по никакъв начин не е свързано с времето или работата на служителя в...
НОЕ. 28, 2021 15:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света