НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Инвестициите в Етериум достигнаха рекордни нива

НОЕ. 30, 2019 12:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Инвестициите в Етериум достигнаха рекордни нива

Пазарите на криптовалути могат да завършат годината в "окаяно състояние", намалявайки с 50% от най-високите си стойности за 2019 г., но децентрализираните финанси продължават да растат, тъй като тази седмица беше постигнат друг рекорд.

Инвестирането в Eтериум достигна съвсем друго ниво и няма признаци за мечи влияния в тази екосистема.

Децентрализирани финанси на Етериум


DeFi продължават да показват растеж през тази година, въпреки мечките, които се завръщат на пазарите на криптовалути. Концепцията включва заключване на Етериум в интелигентни договори, за да спечелите лихви на децентрализираните пазари за кредитиране. Тя не е толкова променлива, колкото директната търговия с актива и би подхождала на тези, които предпочитат да не рискуват толкова своите дигитални инвестиции.

Според Defipulse.com сумата в доларово изражение, заключена в децентрализираните финанси, достигна нов максимум от $685 милиона.Пазарите на криптовалути претърпяха възход и падение тази година, като общата пазарна капитализация отново се насочва към под 200 милиарда долара тази седмица. Повечето алткойни все още са се насочили стремглаво надолу и са заличили почти всички печалби, направени през 2019 г., а тенденцията на спад все още е непокътната.

За контраст, DeFi нарасна със 150% през тази година и продължаване на тази тенденция може да доведе до заключване на сумата от милиард долара до средата на 2020 г.

Етериум е най-големият актив, допринасящ за този нов свят на децентрализирани финанси. Заключеното количество ETH също достигна нов максимум вчера при 2,7 милиона ETH, или 2,5% от цялото предлагане. Общата стойност на ETH, заключена в DeFi, също постигна нов рекорд на малко под 4,5 милиона, а ноември се наблюдава увеличение на нивата, въпреки спад в цените на токените.

Доверието се изгражда в ембрионалната екосистема, тъй като увеличената употреба идва от нови инвеститори или съществуващи, които влагат повече пари в своите интелигентни договори. Бившата кореспондентка на Bloomberg, Камила Русо, отбеляза основните етапи в блога си "Defiant":

Тази засилена активност е по-значима, тъй като се случи след спада на пазарът на криптовалути. Потребителите на децентрализирани финансови платформи са уверени, че криптовалутата на Етериум ще се възстанови, тъй като те са готови да продължат да я използват като обезпечение за своите заеми и други сделки.


Тя отбеляза също, че тази нова финансова система не е свързана с върховете и нивата на крипто пазарните цикли. Русо добави, че не се интересува от крипто пазарите и цените на монетите.

Актуализация на цената на ETH


С наближаването на актуализацията "Istanbul" след малко повече от седмица, мрежата на Етериум е на път да се обнови. Този осми хард форк е предвестник на дългоочакваната миграция към ETH 2.0, нов модел на консенсус и решаване на проблеми с мащабирането, които отдавна 'тровят' проекта.

В момента цените на Етериум все още спадат малко над $150. С непрекъснат растеж на DeFI екосистемата и Serenity точно зад ъгъла, се надяваме, че Етериум най-накрая може да стои самостоятелно в света на дигиталните финанси.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Заключеният в DeFi Етериум удари нов рекорд

Повече от милион етер (146 милиона долара) са депозирани в продуктите на DeFi през последните четири седмици, което изтласква общата заключена сума до 4,5 милиона ETH, сочат данни на “DeFi Pulse”.&nbs...
ДЕК. 12, 2019 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Музикантите вече ще могат да продават творбите си за XRP

Ripple представи нова платформа, наречена xSongs, която позволява на създателите на съдържание да качват дигиталната си музика и да я продават за криптовалутата XRP.Тези, които са заинтересовани в то...
ДЕК. 11, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Истанбул хард форкът вече е пуснат

Процесът завърши в 0:25 UTC в неделя. Истанбул е осмия хард форк като цяло, като първите промени в кода бяха одобрени през юни 2019 г. (Eth 2, основният преход на мрежата към PoS, се очаква през 2021 ...
ДЕК. 9, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сравниха копаенето на Етериум с комунизъм

Спорно решениеТази увеличаваща се трудност (наричана още "Ледена епоха") е парче код, който има за цел изкуствено да забави издаването на Етериум монети чрез постепенно увеличаване на трудността на...
ДЕК. 7, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света