НАЧАЛО Други

Интеграцията на блокчейн в социалните мрежи

НОЕ. 29, 2018 17:16 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Интеграцията на блокчейн в социалните мрежи

През годините блокчейн се признава за рамката зад успеха на криптовалутите с осигуряването на децентрализиран режим на работа и като разпределена книга. Много институции се възползват от нейната функция.


Повечето крипто критици имат по-голямо очакване за блокчейн като бъдещето на глобалните индустрии и финанси. Изследвайки многото слабости на социалните медии, е от съществено значение да се обмисли интеграцията на блокчейн към социалните медии и как тя може да бъде от полза.


Статистика


Според скорошно проучване, проведено от Common Sense Media, хората прекарват по 9 часа от деня си в социалните медии. Също така, хората отделят 30% от времето, което прекарват онлайн в социалните медии.

Резултат с изображение за social media

С многото часове, които хората изразходват за социалните медии, публикуват, харесват, споделят съдържание и кликват върху рекламите. Тези неща предоставят необходимите данни на собственика на социалните медии, който най-вече има пълен контрол върху съдържанието. Някои собственици продават тези потребителски данни, за да направят приходи, тъй като предлагат достатъчно данни, за да разберат поведението на човека, местоположенията и други неща.


Интеграция


Част от тяхната неприкосновеност и политика най-вече е, че си запазват правото да споделят всяка от публикациите на потребителите някъде другаде. Хората са предимно извън контрол в социалните медии и това е мястото, където блокчейн се намесва.

Като разгледаме внимателно базираните на блокчейн платформи като Skycoin, потребителите контролират съдържанието си, като то не може да бъде споделено на друга платформа без разрешение. Интегрирането на тази сравнително нова технология в социалните медии ще гарантира, че потребителите се занимават пряко с рекламодателите и трети страни.

Те могат да изберат да дадат своето съдържание срещу заплащане. В този случай приходите, генерирани на платформата, ще отидат при законните собственици. Блокчейн ще наруши всички централизирани опити и ще постави решения за съдържанието в ръцете на потребителите.

Разпределената технология има обещаващо бъдеще със социалните медии, тъй като може да помогне за осигуряването на необходимата прозрачност и сигурност за crowdfunding. Crowdfunding, базиран на блокчейн, може да бъде значително предимство на социалните медии, като се има предвид броя на потребителите на платформата. Тя може да помогне за набиране на средства за подкрепа на благотворителни организации и други събития.

Дейвид Маркъс, бившият ръководител на Messenger разкри, че ще проучи възможността за интегриране на блокчейн пространство във Facebook.

Време е за ново предизвикателство! След четири невероятни години ръководене на Messenger, ще създам малка група, за да проучим как най-добре да използваме блокчейн за Facebook.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света