НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Институция в Австралия подхранва приемането на Биткойн

ОКТ. 28, 2018 23:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Институция в Австралия подхранва приемането на Биткойн

200-годишна институция в Австралия подхранва приемането на Биткойн за огромната си клиентска база, от повече от 11 милиона души.


Пощенският офис на страната предлага нова услуга за цифрова идентичност, наречена Digital iD, която може законно да се използва, за да се направи бърз и безболезнен процес на подписване на местните Биткойн борси. Потребителите вече не трябва да качват селфита и да чакат дни за проверка.

За първи път съобщиха от местната медия Mickey, че австралийците могат да използват Digital iD, за да се включат в някоя борса в рамките на няколко минути.

"Digital iD дава на хората повече контрол над личните данни, които споделят с организациите", казва генералния директор на Digital iD - Камерън Гоу. "Например, повечето хора предават шофьорските си книжки, за да докажат, че могат законно да отидат в бара, но всичко, което е необходимо, е име и дата на раждане - не тази информация, плюс целият ви жилищен адрес".

Първият Биткойн бизнес, който ще приеме Digital iD, е базираният в Бризбейн Digital Surge (биткойн борса), който твърди, че услугата в момента работи. Също така работи с австралийските компании Coinjar и Coinloft.

Това е едно от многото постижения, постигнати от Австралия в блокчейн пространството.


Независимо дали става въпрос за приток на Биткойн банкомати (битомати), експерименти с интелигентните технологии или партньорството с IBM за $750 милиона, ясно е, че Австралия се стреми да бъде лидер в криптосферата.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

SEC одобри първия Биткойн ETF

Разбира се, по-голямата част от тези усилия (ако не всички) бяха безполезни - причинени от намаляващото търсене по време на кризи, противопоставяне от страна на държавните органи или общата несигурнос...
ОКТ. 16, 2021 12:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Най-голямата дигитална валута по пазарна капитализация се изкачи над $60,000 по-рано днес на борсата Bitstamp, както отрази CryptoDnes.Криптовалутата се търгува на $61,600 към момента на писане, споре...
ОКТ. 15, 2021 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC вероятно ще одобри Биткойн ETF следващата седмица

Позовавайки се на “хора, запознати с въпроса”, Bloomberg съобщи, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ е готова да одобри първите борсово търгувани фондове за Биткойн в страната.Анонимните източн...
ОКТ. 15, 2021 13:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн заплатите за държавни служители са основен приоритет за Маями

Той също така посочи, че търси незабавно одобрение да постави Биткойн в баланса на Маями.Суарес каза пред Bloomberg News, че по отношение на плащането на държавни служители в Биткойн (BTC): „Искам да ...
ОКТ. 15, 2021 12:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света