НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Институция в Австралия подхранва приемането на Биткойн

ОКТ. 28, 2018 23:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Институция в Австралия подхранва приемането на Биткойн

200-годишна институция в Австралия подхранва приемането на Биткойн за огромната си клиентска база, от повече от 11 милиона души.


Пощенският офис на страната предлага нова услуга за цифрова идентичност, наречена Digital iD, която може законно да се използва, за да се направи бърз и безболезнен процес на подписване на местните Биткойн борси. Потребителите вече не трябва да качват селфита и да чакат дни за проверка.

За първи път съобщиха от местната медия Mickey, че австралийците могат да използват Digital iD, за да се включат в някоя борса в рамките на няколко минути.

"Digital iD дава на хората повече контрол над личните данни, които споделят с организациите", казва генералния директор на Digital iD - Камерън Гоу. "Например, повечето хора предават шофьорските си книжки, за да докажат, че могат законно да отидат в бара, но всичко, което е необходимо, е име и дата на раждане - не тази информация, плюс целият ви жилищен адрес".

Първият Биткойн бизнес, който ще приеме Digital iD, е базираният в Бризбейн Digital Surge (биткойн борса), който твърди, че услугата в момента работи. Също така работи с австралийските компании Coinjar и Coinloft.

Това е едно от многото постижения, постигнати от Австралия в блокчейн пространството.


Независимо дали става въпрос за приток на Биткойн банкомати (битомати), експерименти с интелигентните технологии или партньорството с IBM за $750 милиона, ясно е, че Австралия се стреми да бъде лидер в криптосферата.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво правят Биткойн (BTC) китовете?

В нов епизод на ‘Best Business Show’ Помплиано казва на своите над 330,000 абонати в YouTube, че BTC китовете до голяма степен са останали встрани по време на последната рязка корекция, при която BTC ...
ЯНУ. 24, 2022 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър, предрекъл дъното през 2018-та, споделя прогноза за Биткойн

Той вярва, че BTC ще отбележи нови върхове за всички времена тази година, въпреки низходящото си движение през последните два месеца.Псевдонимният крипто анализатор Smart Contracter казва на своите на...
ЯНУ. 24, 2022 01:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн падна до $34,000 - какво да очакваме?

Биткойн продължи скорошните загуби, тъй като прогнозите за спад до $33,000 и дори по-ниско изглежда ще станат реалност.По-ниският обем през уикенда е готов да осигури някои хаотични ходове, след като ...
ЯНУ. 22, 2022 20:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света