НАЧАЛО Прессъобщения

Институциите залагат много на криптовалутите – Трейдърите трупат Tradecurve

юни 23, 2023 12:24 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Институциите залагат много на криптовалутите – Трейдърите трупат Tradecurve

Както е казал Уорън Бъфет, трябва да сте "страхливи, когато другите са алчни и алчни, когато другите са страхливи".

Институционалните инвеститори следват този съвет, а интелигентните инвеститори на дребно правят същото, като разпознават възможност в хибридната платформа за търговия на блокчейн, наречена Tradecurve, особено след като различни децентрализирани борси (DEX) в момента са на зелено.

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<

Кои институции купуват или залагат на криптовалути в момента?

Franklin Templeton, един от най-големите мениджъри на дигитални активи в света, управляващ активи на стойност $1.3 трилиона (AUM), е много оптимистично настроен към Биткойн и цялата блокчейн екосистема. От компанията виждат неотдавнашния спад като чудесна възможност да добавят повече криптовалути към портфейлите си и стартираха “The Blockchain Fund II” – фонд за дялово участие, който изисква минимална инвестиция от $100,000.

В интервю със Санди Каул от Franklin Templeton тя обсъди как институциите не се плашат от волатилността в цената на BTC, защото разбират, че пазарите вървят на вълни. Тя заяви, че ако в миналото Биткойн е достигнал върхове от $69,000, то е много възможно да го направи отново.

Сред другите институции, които имат бичи настроения по отношение на криптовалутите, са ARK Invest. Въпреки че инвестициите на основателката Кати Ууд в акции на централизирани крипто борси като Coinbase може да не се представят добре в момента, инвестициите ѝ в самата криптовалута отговарят на очакванията и компанията ѝ е подала заявление за разрешение да пусне Биткойн ETF.

По подобен начин Grayscale също наскоро подаде заявление за нови ETF-и и продукти. Новопредставените фондове включват ETF за фючърси върху Етериум, Global Bitcoin Composite ETF (свързан с добива на криптовалути, наред с други неща) и Privacy ETF.

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<

Защо хората се насочват към Tradecurve?

Въпреки че Кати Ууд може да е допуснала някои грешки, подкрепяйки акции на централизирани борси, нейният пример хвърля светлина върху по-добра стратегия: инвестиране в децентрализирани борси. 

Например, най-голямата DEX крипто борса, Uniswap, стартира на цена от $2.80, а в момента се търгува на цена от $4.32, което представлява 6% увеличение през последните 24 часа.

Задълбочавайки се, можем да видим, че има някои децентрализирани борси, които се представят по-добре от пазара. Един от примерите е Linear Finance (LINA), който има за цел да запълни празнината между DeFi и TradFi. Платформата се е повишила с 13.4% на седмична база и с почти 100% на годишна база.

Друг проект, който отбелязва 10% ръст на седмична база и зашеметяващите 400% на годишна база, е MUX Protocol (MCB), който предлага търговия с финансови деривати в блокчейн.

Tradecurve също има за цел да се превърне в мост между TradFi и DeFi, като предлага финансови деривати като акции, форекс, стоки и индекси, както и криптовалути, всички изградени върху блокчейн.

Платформата предоставя професионално изглеждащ терминал за търговия, висок ливъридж, дълбока ликвидност и ултрабърза скорост на изпълнение на поръчките, без да е необходимо клиентите да преминават през процеси за опознаване на клиентите (KYC).

Тъй като Tradecurve в момента е в етап на предварителна продажба, тя представлява отлична възможност за тези, които биха искали да влязат рано и да изпитат някои от печалбите, наблюдавани при LINA и MCB.

TCRV се намира в етап 4 от 8-етапна предварителна продажба, като се очаква токените да поскъпнат 50 пъти по време на предварителната продажба и 100 пъти, когато стартират.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Уебсайт: https://tradecurve.io/
Купи токени от предварителната продажба: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Озадачаващо разкритие сочи към акумулация на китове на Polygon и Bitcoin Spark

Китовете са лица, групи или организации, които притежават големи количества от определен дигитален актив. Обикновено те могат да инициират транзакции, които са достатъчно големи, за да повлияят на общата цена на дигиталния актив.

октомври 2, 2023 17:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.