НАЧАЛО Други

Индийско бизнес училище с блокчейн сертификати

ДЕК. 5, 2018 21:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Индийско бизнес училище с блокчейн сертификати
Що се отнася до крипто осиновяването, Азия се доказа като лидер. В светлината на това, най-високо класираното бизнес училище в Индия - SP Jain School of Global Management, наскоро връчи на своите завършили студенти 1,189 сертификати, базирани на блокчейн.

SP Jain School of Global Management


Според училището, сертификатите сега са на живо в Етериум блокчейна, а потенциалните работодатели могат лесно да проверят автентичността на всеки, който твърди, че е завършил бизнес училището, като по този начин елиминира необходимостта да се свърже с училищните администратори за проверка.

Процесът на проверка на всеки от тези сертификати е описан като прост и ясен, без да е необходим технически ноу-хау.

Според неотдавнашен доклад: "Няма да се изисква допълнителен софтуер или специализирано оборудване, тъй като всичко, което бъдещият работодател или други страни ще трябва да направят, е да сканират QR кода, който е отпечатан в сертификата".

Училището също така изясни, че платформата не само ще докладва образователните си квалификации за притежателите на дипломи, но и по-подробна информация като: портфолиото на студентите, проектите и дори посещаемостта.

Поверителността не е компрометирана


Според директорът на SP Jain School of Global Management, информацията ще бъде предоставена по такъв начин, че няма да бъде компрометирана поверителността на притежателите на сертификати.

Той потвърди това в изявление, което гласи:

Налице са различни опити в световен мащаб да се издават сертификати на блокчейн. Но досега никой не е заснел пълния жизнен цикъл на сертифицирането. С новата платформа, посещенията на студентите и други лични данни се съхраняват сигурно в частен блокчейн на училището и само данните, свързани със сертифицирането, се излагат на блокчейна на Етериум.


Наскоро беше съобщено, че "Министерството на образованието в Малайзия разкри бакалавърска система за издаване и проверка на университетските дипломиtron g>". За разлика от SP Jain School of Global Management, Малайзия използваше блокчейн мрежата на NEМ, а не на Етериум .

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света