НАЧАЛО Биткойн Алткойни

ICON все още на зелено

АВГ. 28, 2018 22:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ICON все още на зелено

Фондацията ICON изгражда децентрализирана мрежа с намерения, които са пречки за много индустрии.


ICON вече предоставя независими блокчейн решения на редица реномирани институции и разшири услугите си за фирми като банки, ценни книжа, застраховки, болници и университети.


След неотдавнашното им преименуване и вълна от вълнуващи съобщения за партньорство, монетата на Фондацията ICON, ICX претърпя огромен скок и е нараснала с около 30% през последните няколко дни.

Хун Лий, водещ стратег на фондацията ICON, обясни динамиката на новата марка.

Проектът ICON функционира основно в две посоки досега. Един от аспектите на проекта бе насочен към прилагането на блокчейн технология в компании и обществени институции с голям брой потребители и довеждане на тази потребителска база в света на криптовалутите. Проектите в тази посока се извършват главно под марката "TheLoop". 

Може би най-вълнуващата част от партньорството ICONLOOP е, че е избран да участва в южнокорейска правителствена програма. Фондацията ICON съобщи, че Южна Корея "Култивиране на иновативни младежки таланти 2018" ще включи ICON LOOP като част от програмата.

Програмата ще бъде под надзора на основните корейски официални институции, включително Корейското министерство на науката и информационните технологии (МИР) и Корейския институт за насърчаване на информационните и комуникационните технологии (IITP).

Една такава програма може да донесе идеите на крипто и блокчейн технологията на милиони хора. Корея се опитва да развие нова и обещаваща технология, като същевременно се опитва да добави стимулант към икономиката си.

Тъй като правителствата започват да използват блокчейн програми, за да решават проблемите, обществеността ще придобие повече знания за способностите на технологията и ще се чувства по-удобно с употребата ѝ.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света