НАЧАЛО Прессъобщения

ICO-то на VC Spectra може да донесе по-добра възвръщаемост от BNB според експерти

октомври 15, 2023 13:37 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ICO-то на VC Spectra може да донесе по-добра възвръщаемост от BNB според експерти

Докато Google Bard прави прогноза за Bitcoin Cash (BCH), нека видим защо експертите смятат, че предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) може да бъде по-печеливша от BNB.

В последно време изкуственият интелект (AI) навлиза на крипто пазара. Google Bard даде своята прогноза за цената на Bitcoin Cash (BCH) на фона на продължаващия мечи пазар. От друга страна, експертите заложиха на иновативната VC Spectra (SPCT).

Те смятат, че тя може да генерира по-добри резултати по време на публичната си предварителна продажба в сравнение с BNB. Нека разберем защо това може да е така.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Google Bard прогнозира, че Bitcoin Cash (BCH) ще поскъпне над $275 през 2023 г.
  • Експертите твърдят, че VC Spectra (SPCT) може да е един от водещите алткойни дори пред BNB.
  • Цената на BNB ще се търгува в диапазон, тъй като правните проблеми за Binance се засилват.

Google Bard прави прогноза за Bitcoin Cash (BCH), докато цената му се консолидира

На фона на релефното рали през последната седмица на септември, преминаващо в първата седмица на октомври, цената на Bitcoin Cash също се повиши. До 2 октомври цената на Bitcoin Cash се повиши до $253.66 за BCH, преди да навлезе в корекция. Корекцията на крипто пазара доведе до спад на цената на Bitcoin Cash с 15.8% до $213.53 за BCH към 11 октомври.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


По данни на Kaiko ликвидността на Bitcoin Cash (BCH) се е увеличила с повече от 10% през третото тримесечие на 2023 г. Това увеличение на ликвидността на Bitcoin Cash (BCH) показва огромно доверие в потенциала на проекта.

Тъй като цената на Bitcoin Cash (BCH) се консолидира над $210, AI чатботът на Google, Bard, направи своята прогноза. Прогнозата на Bard за цената на Bitcoin Cash е, че през 2023 г. тя може и да се повиши над $275.

Експертите прогнозират, че предварителната продажба на VC Spectra (SPCT) ще генерира добри печалби

Децентрализираният хедж фонд VC Spectra (SPCT) е изграден върху мрежата на Етериум. VC Spectra инвестира в DeFi компании в ранен етап на развитие и в нови ICO-та. Чрез тези инвестиции VC Spectra генерира стабилни и устойчиви печалби за своите потребители. Платформата VC Spectra също така предоставя на своите потребители награди, обратно изкупуване и дивиденти.

Публичната предварителна продажба на токена за управление на VC Spectra, SPCT, се провежда от платформата. Предварителната продажба е почти на 90% от етап 3 при цена от $0.044 за токен. По време на етап 3 токенът SPCT вече е нараснал три пъти, като това е генерирало 450% и 300% печалба за инвеститорите в предварителната продажба от съответно етап 1 и етап 2 на SPCT.

След като предварителната продажба на SPCT приключи, експертите прогнозират, че токенът SPCT може и да се повиши до $0.080. Това ще генерира печалби от 82% за настоящите инвеститори от етап 3. Тази възвръщаемост е дори преди SPCT да бъде регистриран на някоя борса. Освен това VC Spectra обяви и 100% бонус върху депозитите само за ограничен период от време.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Цената на BNB (BNB) се понижава, тъй като правните битки за Binance продължават

От второто тримесечие на 2023 г. Binance е затънала в правни проблеми в САЩ. В последната серия от обвинения през септември Комисията по ценните книжа и борсите заяви, че Binance е нарушила санкциите срещу Русия. В резултат на това цената на монетата BNB пострада значително на настоящия мечи пазар.

Ралито в края на септември спомогна цената на монетата BNB да се повиши до $220.07 към 2 октомври. Въпреки това увеличението на цената на монетата BNB беше краткотрайно, тъй като скоро пазарите се обърнаха към мечи настроения. В резултат на това монетата BNB се понижи с 6.1%, за да достигне $206.51 на 11 октомври.

На фона на бурното ценово действие веригата BNB продължи да разширява своята екосистема. На 2 октомври беше обявено, че върху мрежата на BNB се изгражда портфейлът GroveKeeper. Скоро след това, на 6 октомври, Altoscan започна да функционира в BNB Greenfield.

Въпреки тези развития, експертите изчакват правна яснота за BNB, преди да инвестират в монетата. Тяхната прогноза за цената на BNB е да се търгува в диапазон и да достигне максимална стойност от $220 едва през 2023 г., което прави VC Spectra много по-добра перспектива за инвеститорите.

Научете повече за VC Spectra (SPCT) и нейната предварителна продажба:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.