НАЧАЛО Биткойн Алткойни

ICO Токенът на Telegram излиза в публична продажба

ЮНИ. 11, 2019 20:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ICO Токенът на Telegram излиза в публична продажба

Токенът на приложението за съобщения -Telegram, чието ICO бе продадено на акредитирани инвеститори в най-голямoто предлагане на всички времена в началото на 2018 г., най-накрая ще бъде предложено на обществеността.


Както се съобщава от TechCrunch, ограничената продажба на Telegram ще се проведе на борсата Liquid от 10 юли. Разходите за токена и събраната сума за повишението все още не се разкриват.

Продажбата се осъществява чрез Gram Asia, която TechCrunch твърди, че е корейско юридическо лице, за което се смята, че е най-големият притежател на телеграм токенът. Сайтът на Liquid описва фирмата като „доверен партньор“ на Telegram.

Токените са били продавани само на акредитирани инвеститори в масивното двуфазово ICO на Telegram през февруари и март на 2018 г. - продажба, която донесе около $ 1.7 милиарда и е едно от най-големите набирания на средства, правени чрез криптовалути.

Средствата трябваше да се използват за разработване на отворената телеграм мрежа (TON) - амбициозен блокчейн, предназначен да децентрализира множество аспекти на цифровата комуникация - от споделяне на файлове до сърфиране и транзакции.

Според страницата за продажби на сайта на крипто борсата Liquid, „TON носи скорост и мащабируемост на многопластова  архитектура, която отговаря на необходимостта от минимални времена на транзакциите и херметична сигурност“.

В него се посочва също, че продажбата е отворена за всички инвеститори в световен мащаб, но изключва някои държави, включително САЩ и Япония, най-вероятно поради регулаторни опасения.

Също така трябва да се отбележи, че всички грам токени, продадени в предстоящото предлагане, няма да могат да бъдат незабавно търгувани.

Сайтът казва:

226/5000

„Токените, които се продават, няма да бъдат пуснати до момента, в който TON не започне да работи (mainnet release), в съответствие с графика. Купувачите няма да могат да прехвърлят, оттеглят или търгуват Грам, преди да бъдат освободени.’’tron g>
https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света